USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«День кварталу» на 33-му з Фондом Ігоря Палиці. Трансляція

8 Жовтня 2017 18:05
В одному з найбільших мікрорайонів міста відбувається урочисте масове дійство, організоване Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». У програмі свята - веселі розваги й цікаві заняття для дітей та дорослих, а також розіграш цінних призів.

На території ЗОШ № 10, що на вулиці Ветеранів, 8 жовтня триває День кварталу .

Присутні зможуть оцінити виступи музичних й танцювальних гуртів, взяти участь у майстер-класах з ліпки глиною, виготовленні художніх виробів, анімаційно-розважальній програмі з бульбашковим шоу, «відірватися» з Dj Міньйоном на дитячій дискотеці, поспівати в караоке та отримати подарунки… І це ще не все: на спортивній арені відбуватимуться змагання з міні-футболу серед школярів мікрорайону та працюватиме зона дитячої легкої атлетики. А вихованці СК «Герць» продемонструють справжній бойовий гопак. Козаки пригощатимуть смачним козацьким кулішем.

Також у програмі - яскравий флешмоб «Тільки разом», відзначення шанованих жителів мікрорайону та кульмінація свята – розіграш й вручення 15 призів, серед яких велосипед, смартфон та смарт-годинник. Ввечері на гостей дійства чекають виступ гурту «Ot Vinta»та укротека DJ Aрт.

Найяскравіші моменти масштабного святкування – у текстовій трансляції Інформаційного агентства Волинські Новини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus