USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

День Незалежності України у Луцьку. Текстова трансляція

24 Серпня 2017 17:50
Україна святкує 26-ту річницю незалежності. Луцьк не стоїть осторонь найголовнішого державного свята країни – святкування розпочалось з молебені за Україну та вшанування Героїв, які віддали життя у боротьбі за Україну.

Детальніше про те, чим живе Луцьк і лучани цього дня – у текстовій трансляції Інформаційного агентства Волинські Новини.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Українець Показати IP 24 Серпня 2017 10:33
Свято, але чомусь сумно, сумно що щодня кругом гинуть люди, Соромно і сумно що Україною керує стада Бариг-олігархів, соромно за Бариг депутатів усіх рівнів. Бариг-прокурорів та суддів і їх концерти з затриманнями, за дебільну владу на місцях, за убогих пенсіонерів.... ЗА ОКУПОВАНУ УКРАЇНУ КОРУПЦІОНЕРАМИ, ЗА ПРАД ЯКИЙ ВИГЛЯДАЄ ЯК КОРОБКА КОНФЕТІВ РОШЕН. Це якісь поминки по Україні. Боже чи ще довго ми будемо в полоні наших БАРИГ котрі є найбільшими нашими ворогами на світі.
Макс до Українець Показати IP 24 Серпня 2017 14:10
Предлагаю переименовать праздник в "День незалежності від здорового глузду".
Інна Показати IP 24 Серпня 2017 14:03
Все розкрадають ті,хто привладі,люди змушені покидати Україну і їхати на роботу за кордон.Дітей травлять неякісною їжею та вакцинами.Молодь нищать алкоголем,наркотиками,розпустою.Старих та хворих людей,бідних добивають цінами та платною не безплатною медициною.Де,де наша Україна? За що воювали наші діди? За те щоб ми зараз так жили,а олігархи знищували б народ? Повинно бути соромно тим ,хто може змінити життя на краще українців,але не робить цього.
Оксана Показати IP 24 Серпня 2017 17:17
Справді святково і радісно. Є де прогулятися з дітками - навколо багато цікавого та у всіх гарний настрій. Але настрій було зіпсовано коли проходила поруч з будинком культури. В центрі міста сидять за столиками дорослі - деякі, на жаль, у військовій формі і відкрито випивають. Випивають та ще й голосно та нецензурно говорять. Гарний приклад для дітей, чи не так?
віра до Оксана Показати IP 24 Серпня 2017 18:21
А може військовим є причина випити, може не всім так радісно, як вам....................
мама мія Показати IP 24 Серпня 2017 22:33
народ, а шо празднуєм..........показуху, а насправді розруха....повна
лучанка до мама мія Показати IP 25 Серпня 2017 00:14
Розруха в вашій голові.
до Віри Показати IP 24 Серпня 2017 22:38
Щось забагато деякі військові п'ють(((((((
хех до до Віри Показати IP 25 Серпня 2017 05:46
они - люди как и все и имеют право выпить, потому как есть о чем вспомнить и кого помянуть в этот государственный праздник. Уж простите, что не все так красиво у них, но они видели то, что не все из вас, на красивых машинах и в красивых одеждах видели.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus