USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

«Укропівці» привітали волинян з Днем Незалежності

24 Серпня 2017 22:49
Сотні лучан взяли сьогодні участь у заходах з нагоди відзначення 26-річниці Незалежності України. Традиційно цього дня – всі вбрані у вишиванки. Це свято об’єднало усіх – незалежно від їхніх поглядів та віросповідань, інформує прес-служба волинського УКРОПу.

«Незалежність – це коли ми гордо і з високо піднятою головою називаємо себе Українцями! Незалежність – це коли ми шануємо своїх Героїв, а не соромимося!

Незалежність – це коли ми дякуємо захисникам Вітчизни, а не порушуємо проти них фейкові кримінальні справи! Незалежність – це коли керівництво держави в першу чергу дбає про благополуччя простого Українця, а не про мільйонні винагороди та премії «обраним»!

Незалежність – це коли керманичі намагаються збагатити та збільшити Державний бюджет, а не власну кишеню! Незалежність – це коли твою економіку піднімають та розвивають найкращі українські фахівці, а не варяги та найманці з-за кордону! Незалежність – це коли ми не випрошуємо чи то чергових грошових подачок, чи то летальної зброї, а жорстко ставимо умови! Незалежність – це коли населення твоєї Країни з кожним роком зростає, а не тане як весняний сніг! Незалежність – це коли діти, отримавши освіту, хочуть жити і працювати в своїй Країні, а не втікати за кордон!» – написав сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук голова Волинської обласної ради, член президії партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Ігор Палиця.

Голова Волинської обласної регіональної парторганізації УКРОПу, радник голови облради Вячеслав Рубльов на Театральний майдан прийшов із своїм старшим синочком Вадимом.



«Стільки присутніх тут людей свідчить про те, що в Україні не згасає почуття патріотизму. Я вірю у нашу країну. Вірю, що в Україні будуть створені всі можливості для розвитку та реалізації наших дітей», – каже Вячеслав Рубльов.Голова фракції «УКРОП» у Луцькій міській раді, радник Луцького міського голови Ігор Поліщук говорить, що «надзвичайно приємно бачити на майдані сотні усміхнених облич, відчувати атмосферу піднесеного настрою».

Укропівці взяли участь у загальноміській щорічній акції «Українська вишиванка», під час якої створили «живий» вінок.
Аби не дозволити забути про тих, хто сьогодні захищає нашу країну на Сході від російського агресора, волонтерський центр «Серце патріота» (співзасновник – депутат Луцької міської ради від УКРОПу Сергій Балицький) у Центральному парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки організував невеличку виставку речей, які привезли із зони АТО.
Камінь-Каширський УКРОП провів акцію «З Україною в серці», під час якої кожному дарували бантики в кольорах національного прапору.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
читач Показати IP 25 Серпня 2017 09:12
ФК Волинь.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus