USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 42.65 42.95
  • PLN 9.76 9.94

День поля з демонстрацією техніки від компанії «АГСОЛКО Україна»*

2 Жовтня 2017 09:00
У вересні 2017 року компанія «АГСОЛКО Україна» провела День поля, присвячений демонстрації техніки, що використовується для підготовки ґрунту для посіву озимих культур в селі Уховецьк Ковельського району Волинської області.

Захід підтримали два відомих виробники сільгосптехніки - Case IH та Maschio Gaspardo, чиїм офіційним дилером є компанія «АГСОЛКО Україна». Подія відбулась на землях та за сприяння СТОВ «Васюти» - давнього ділового партнера компанії.



Звертаючись до гостей і учасників Дня поля, директор «АГСОЛКО Україна» Роман Осадчий наголосив: «Наразі агропромисловий сектор – галузь, що найбільш динамічно розвивається в Україні. Наше завдання - надати аграріям інструменти і рішення для ефективного і цивілізованого господарювання та ведення бізнесу, забезпечити саме тою технікою і технологіями, що максимально відповідатимуть їхнім потребам, можливостям та специфіці діяльності».



Привітали гостей і господарі свята – директор СТОВ «Васюти» Геннадій Гадзовський,та його заступник, управляючий господарством Микола Пальчук, який розповів, що підприємство вже більше двох років плідно співпрацює з «АГСОЛКО Україна», поступово оновлюючи і модернізуючи свій парк техніки. Завдяки професійному підходу, зваженим пропонованим рішенням та програмам фінансування, господарству за короткий строк вдалося вийти на новий рівень та досягти неабияких успіхів.



День поля, що відбувся в селі Уховецьк, став визначною подією і в суспільному житті Ковельського району. Захід відвідали старшокласники місцевої середньої школи разом зі своїми викладачами. Діти, які є надією нашої аграрної держави, майбутніми господарями української землі, проявили жвавий інтерес до представлених зразків сучасної техніки. Соціальну і виховну значимість цієї події для місцевої молоді було підкреслено і представницею Ковельської Райдержадміністрації Тетяною Іванівною Шавлай, яка теж була присутня на заході.

«АГСОЛКО Україна» є офіційним дилером Саse IH у Волинській області. Під час демонстрації роботи техніки в польових умовах відвідувачі оцінили переваги двох популярних моделей тракторів виробництва Саse IH - Case IH Farmal JX110 потужністю 110 к.с., а також Case IH Puma 155 потужністю 155 к.с.



Обидві ці моделі тракторів забезпечують необхідну потужність для виконання повного циклу сільськогосподарських робіт – починаючи з основного обробітку ґрунту, культивації, посіву та закінчуючи виконанням транспортних робіт. При цьому, при агрегатуванні зі знаряддям різного призначення і модифікацій, вони мають відмінне співвідношення потужності та ваги для досягнення максимальної продуктивності і економії палива.

В рамках демопоказу, в комплексі з трактором Case IH Farmal JX110 відвідувачам були продемонстровані можливості причіпної зернової сівалки Gaspardo Maria SC400. Дана сівалка здійснює високоточний посів з внесенням добрив в широких межах норм висіву (від 4 до 820 кг/га). Висока точність дозволяє здійснити економію дорогого насіннєвого матеріалу, а також підвищити врожайність завдяки оптимальній нормі висіву. Сівалки такого типу ефективні, прості та надійні в експлуатації. Вони забезпечують посів дуже широкого спектру культур (від дрібнонасінних до бобових) і є ідеальним інструментом для висіву як по традиційній, так і по мінімальній технології обробки ґрунту.



Трактор Case IH Puma 155 потужністю 155 к.с. було продемонстровано в роботі в комплексі з 4-корпусним плугом Akpil KM180 з унікальними відвалами типу Scandinavia. Великий запас потужності трактора дозволив гостям наочно оцінити переваги роботи плуга, що користуються найбільшим попитом в країнах Західної та Північної Європи завдяки високій якості, відмінним експлуатаційним властивостям та доступній ціні. Легкість роботи трактора з цим плугом наштовхувала організаторів заходу до висновків, що в даних умовах цей трактор міг би працювати з 5-ти корпусним плугом.



Далі відбулася демонстрація в роботі глибокорозпушувача Gaspardo Artiglio 400/7, що є одним з найпопулярніших на ринку машин подібного класу завдяки своїй потужності, надійності та якості обробітку ґрунту. Хоча такий агрегат здатен працювати на глибину до 55см, в цьому випадку він був налаштований на глибину 42 см – цього було достатньо для умов конкретного поля.



Велике зацікавлення викликали ще кілька продуктів з лінійки Gaspardo - сівалка точного висіву Gaspardo MTR 8 та комбінований дисколаповий грунтообробний агрегат Gaspardo DRACULA, особливістю якого є одночасне виконання кількох операцій – подрібнення та перемішування рослинних залишків, рихлення чизельними лапами на глибину до 30 см, вирівнювання та компактування обробленого шару.



Для демонстрації унікального 3-корпусного оборотного плуга Akpil Mix Due 2+1, який було розроблено спеціально для агрегатування з малопотужними тракторами потужністю від 70кс, з сусіднього господарства доставили 5-ти річний трактор китайського виробництва YTO X804 потужністю 80 к.с. Не дивлячись на свій вік та солідний наробіток, трактор був у прекрасному технічному стані, тому продемонстрував відмінні тягові характеристики при оранці на глибину 32 см на максимальній ширині захвату на корпус 40 см.



Секрет такої продуктивності полягає в тому, що трактори YTO X804 виготовляються за ліцензією FIAT на найбільшому тракторному заводі Китаю. В останні роки вони набувають все більшої популярності в сегменті тракторів до 150 к.с., значно випереджаючи конкурентів за всіма найважливішими показниками, а саме: потужністю та надійністю двигуна (ліцензія Perkins), загальною паливною економічністю (економія на споживанні палива складає 25-30% у порівнянні з аналогами вітчизняного виробництва), наявністю якісно скомпонованої трансмісії FIAT (Італія), надійного зчеплення LUK (Німеччина). Також трактор оснащений комфортабельною герметичною кабіною з пневмосидінням Grammer та системою кондиціонування, потужною гідросистемою та навіскою вантажопідйомністю до 2,9 т. Сукупність цих характеристик дає можливість оператору працювати в комфорті та ефективно виконувати широкий спектр задач.



В статичному показі був представлений розкидач добрив Akpil Siew 1000l ємкістю 1000 л, який був придбаний господарством навесні. Зацікавив гостей заходу і причіпний грейдер Pronar RD-Z24. Недорога, але в той же час вкрай необхідна в господарстві машина для планування польових доріг працює перший сезон, але господарі вже встигли привести до ладу всі свої польові дороги.



Крім сільськогосподарської техніки, під час заходу відвідувачі мали можливість ознайомитися з навантажувальною та іншою спеціальною технікою, що набуває все більшої популярності та користується підвищеним попитом агропідприємств. На демонстраційному майданчику компанія «АГСОЛКО Україна» представила свої популярні машини від різних виробників, серед яких фронтальний навантажувач CHANGLIN 936X, що активно використовується в сільському господарстві для навантажування різноманітних видів вантажів, в торговельних портах, на піщаних та гранітних кар’єрах, асфальтно-бетонних заводах, автодорожніх та лісопереробних підприємствах; а також вантажний автомобіль JAC N56 - компактний, але дуже витривалий і надійний автомобіль, який наразі активно використовується для транспортування вантажів в містах і селах. Автомобіль JAC N56 можна отримати на тест-драйв, щоб особисто переконатися в його якості і надійності, та оцінити новий рівень комфорту, що забезпечують всі моделі N-серії.



Компанія «АГСОЛКО Україна» щиро дякує всім гостям і партнерам Дня поля і особисто керівництву СТОВ «Васюти» Гадзовському Геннадію Леонардовичу та Пальчуку Миколі Федоровичу за всебічну допомогу і сприяння в організації заходу.
Довідка: ТОВ «АГСОЛКО Україна» займається постачанням нової та бувшої у використанні імпортної сільгосптехніки, зернового обладнання, будівельної, комунальної та складської техніки, комерційних автомобілів, запасних частин, а також всіх елементів агротехнологій - насіння, ЗЗР, добрива та здійснює сервісне обслуговування. тел. (044) 290 76 26, www.agsolco.com
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus