USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Історію Луцька показали у світлі й тіні

24 Серпня 2014 00:17
Відзначення Дня Державного Прапора України у Луцьку завершилось виступами двох неординарних театрів.

Театр тіней «По ту сторону» та театр вогню «Воїни небес» показали дійство на Театральному майдані у Луцьку, 23 серпня.

На початку заходу пам'ять загиблих героїв вшанували хвилиною мовчання. Лучанам нагадали, що сьогодні місто прощалося із полеглим на Сході волинянином Андрієм Снітком.

Після цього громадський активіст Володимир Бут-Гусаїм закликав усіх прочитати молитву «Отче наш» за героїв Небесної сотні та тих, хто загинув на Сході за єдину Україну.

Під час виступів волонтери збирали пожертви для військовослужбовців, які перебувають на лікуванні у військовому госпіталі. Ведуча заходу Галина Падалко зауважила, що такі акції демонструють те, що молодь є свідома та небайдужа. І вона розуміє ситуацію, яка виникла в країні, і не ходить у клуби. Також вона зізналася, що не розуміє, як у той час, коли щодня у Луцьку відбуваються панахиди, можна показувати стриптиз у нічних закладах міста.



Театр тіней «По ту сторону» показав лучанам дві вистави, одна з яких мовою світла та тіні розповідала історію рідного міста від XІV століття до сьогодення.

Після театру тіней глядачів розважали артисти театру вогню «Воїни небес», які викликали захват публіки небезпечними трюками з вогнем.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
глядач Показати IP 25 Серпня 2014 00:38
театр тіней молодці! дуже сподобалось, я в луцьку такого не бачила ніколи!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus