USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутат Луцькради заявила, що її вигнали з засіданням виконкому

18 Червня 2008 22:46

Депутат Луцької міськради від БЮТ Світлана Мамосюк у запиті звинуватила представників виконкому у тому, що її вигнали із засідання виконавчого комітету 3 червня. Про це 18 червня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Як зазначила пані Мамосюк, члени виконкому порушили її депутатські права, гарантовані Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», грубо ігноруючи його окремі положення. Це, на думку представниці фракції БЮТ, є «грубою неповагою передусім до виборців, які утримують посадових осіб за власні податки». Тому депутат наполягає на «наданні правової та етичної оцінки цим діям».
У відповідь міський голова Богдан Шиба відповів, що не зовсім зрозумів питання. Світлана Мамосюк пояснила коротко: «Ви мене вигнали з виконкому». Натомість Богдан Шиба запропонував ознайомитися із протоколом засідання: «Якщо я вигнав вас із виконкому - я буду за це відповідати, але якщо ні - будете відповідати ви».
Довідково:
Депутат Луцької міськради від БЮТ Світлана Мамосюк - директор ДКП «Молодість».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
знаючий Показати IP 1 Березня 2010 19:48
посміла запитати Б.П. про підприємців,які стояли на дорозі,тому і вигнав з виконкому.Це ж лише його бізнес!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus