USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутат сільради завдав збитків державі на 300 тисяч

19 Лютого 2012 12:32
Проти депутата Дулібівської сільради на Волині і, водночас, головного лісничого «Турійськагролісу» прокуратура порушила кримінальну справу. Чоловік у січні цього року організував незаконну рубку дерев.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.

Прокурор Волинської області Андрій Парака порушив кримінальну справу стосовно депутата Дулібівської сільської ради Турійського району, головного лісничого державного підприємства «Спеціалізоване лісогосподарське агропромислове підприємство Турійськагроліс» за фактом зловживання службовим становищем, що заподіяло тяжкі наслідки інтересам держави.
Карну справу на депутата «завели» за ознаками складу злочину, передбаченого частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України.

Під час перевірки, яку провели працівники прокуратури Турійського району, встановлено, що службовець, працюючи на посаді головного лісничого, був керівником, організатором і технологом усіх лісогосподарських робіт, відповідальним за раціональне використання державного лісового фонду.

Він нібито умисно провів незаконний відвід ділянки лісу під рубку на земельній ділянці сільської ради та із залученням працівників місцевого фермерського господарства організував у січні 2012 року незаконну порубку 127 дерев породи сосна.

Окрім того, головний лісничий начебто особисто виписав товаротранспортні накладні для транспортування лісопродукції до лісопильного цеху для подальшої розпиловки та реалізації.

Незаконними діями службовця, стверджують у прокуратурі, державі завдано збитків на суму 290, 456 тисячі гривень. У справі триває досудове слідство.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тиць-здиць Показати IP 19 Лютого 2012 15:15
Хто б ще підрахував, на скільки завдають збитків депутати верховної ради?
Юрист Показати IP 19 Лютого 2012 23:15
А хіба тут не можна провести аналогію із начальником відділу УБОЗу Карпом, який згідно особисто виписаних накладних продавав за кордон цигарок аж на півмільйона гривень.
яна Показати IP 20 Лютого 2012 04:46
і не один а всі наші сільські і городські деп.злодії і хабарники

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus