USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Видурив у людей 300 тис. грн: лучанина судять за шахрайство на військовій амуніції

20 Січня 2024 14:40
На словах продавав амуніцію для військових, а на ділі виманював у людей гроші. Лучанин розміщував в інтернеті оголошення і таким чином, кажуть правоохоронці, видурив близько 300 тисяч гривень.

Про це йдеться у сюжеті ТРК «Аверс».

Хлопцеві 21 рік, а він ошукав майже сотню людей. В мережі інтернет продавав неіснуючу військову амуніцію. Люди переказували йому гроші і думали, що купують бронежилети та шоломи. Лучанин провернув схему так, що ще й підставив своїх друзів, кажуть слідчі.

За їх версією, хлопець взяв у товаришів банківські картки, на котрі ошукані люди переказували гроші. В молодика провели обшуки.

Друзі лучанина про таку шахрайську схему товариша нібито не знали. Як воно було насправді – поки невідомо. Друзів хлопця уже допитали. В лучанина, до слова, це не перша підозра в шахрайстві. Як кажуть правоохоронці, він набрав кредитів на дівчину, з якою мешкав.

Читати ще: У Луцьку шахрай на 150 тис. грн обманув військового, який хотів купити Mavic

«На розгляді в суді перебуває два обвинувальні акти. Там частина 1 і 2 статті 190. Через Фейбук продавав військову амуніцію для військовозобов’язаних. На даний момент триває судовий розгляд», – розповіла прокурор Людмила Новік.

Як тільки хлопцеві засвітила в’язниця, у нього враз похитнулося здоров’я. От і до суду не прийшов, бо довелося викликати швидку.

«В додатку медична документація про звернення за медичною допомогою, картка виїзду швидкої медичної допомоги», – зазначив суддя Луцького міськрайонного суду Ярослав Артиш.

Якщо вину молодого чоловіка доведуть, йому можуть присудити штраф, також він може відбутись громадськими роботами або ж сісти за ґрати на термін до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus