USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутатам Волиньради 13 березня «допомогли» забобони чи «репетиція»?

14 Березня 2009 14:00
Сесія Волинської обласної ради у п'ятницю, 13-го березня, закінчилася порівняно швидше, ніж це буває зазвичай, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Найбільш дискутивним під час сесії виявилося питання порядку денного «Про стан та перспективи розвитку сільськогосподарського виробництва в умовах фінансово-економічної кризи та підготовка агропромислового комплексу області до весняно-польових робіт». Виступи, запитання та обговорення проблем волинських аграріїв тривали приблизно дві години.
 
Більшість, а саме 37 питань порядку денного депутати розглянули і проголосували «блоками». Перший «блок» складався з семи питань і стосувався цільових програм, внесення до них змін та доповнень. Другий «блок» із 20-ти питань був «присвячений» порядку використання бюджетних коштів. І третя група питань – 10 звернень депутатів обласної ради до державної влади, а саме до Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної Ради. Переважну більшість проектів рішень у «блоках» депутати підтримали.
 
Приблизно о 16.00 сесія, на порядку денному якої стояли понад 70 питань, завершила свою роботу. Це швидко, порівняно з багатьма попередніми сесіями Волинської облради.
 
Довідково:
 
11 березня відбулося засідання колегії Волинської обласної ради, де депутати узгодили перелік питань порядку денного сесії 13 березня.
 
Всього на розгляд сесії Волиньради планувалося винести понад 70 питань. Голова Волинської облради Анатолій Грицюк запропонував, щоб не затягувати сесію, низку питань, пов’язаних із порядком використання бюджетних коштів, прийняти у пакеті. Члени колегії підтримали це, а також пропозицію голови фракції «Наша Україна» Сергія Слабенка щодо впорядкування переліку питань за тематикою.
 
Загалом, засідання колегії пройшло у режимі «питання-відповідь» і за півтори години його завершили. До переліку питань додалися ще декілька, а до проектів рішення облради депутати пропонували внести як правило технічні зміни чи доповнення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus