USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Депутатів просили «скинутися» на «дітей війни». ВІДЕО

31 Січня 2012 16:47
Голова Ковельської міської громадської організації «Захист дітей війни» Володимир Сухий запропонував депутатам Ковельради «скинутися» хоча б по 10 гривень кожен на потреби організації. Як каже чоловік, і минулого року, і цьогоріч у бюджеті міста не закладено жодної копійки для підтримки діяльності організації.
Про це повідомляє ПроКовель.
За інформацією управління праці та соціального захисту населення Ковельського муніципалітету, у місті мешкає 5580 осіб, які мають статус «дітей війни». Начальник управління Софія Сагаль каже, що розподіл коштів, які заплановано спрямувати на фінансову підтримку громадських організацій, вже завершено і підготовлено проект рішення соціальної програми, де враховані усі письмові прохання та побажання таких керівників як Володимир Сухий. А оскільки чоловік із письмовою заявою до управління не звертався, то й втратив можливість хоча б щось отримати з міського бюджету.
Зрештою на засіданні 18 сесії міської ради депутати прийняли програму соціального захисту окремих категорій мешканців Ковеля на 2012 рік, де також прописані суми щодо фінансової підтримки громадських та благодійних організацій, які опікуються інвалідами, ветеранами війни тощо. Серед перерахованих у документі громадських організацій «дітей війни» немає. За словами Володимира Сухого, їх знову «кинули напризволяще».
До речі, згідно з положенням про порядок надання депутатами міської ради своїм виборцям матеріальної допомоги, котре було прийнято майже рік тому 27 січня 2011 року, допомога може надаватися фізичним особам, які постійно проживають у Ковелі, для лікування чи вирішення їхніх соціально-побутових проблем. І, як правило, лише один раз на рік одному і тому ж отримувачу та одним депутатом в межах визначеного ліміту. А ліміт у кожного народного обранця міста ‒ 250 гривень на квартал, тобто одна тисяча на рік.
Чи вдасться керівнику громадської організації хоча б щось випросити у депутатів, наразі під великим знаком питання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus