USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Депутату Боратинської сільради спалили авто

28 Серпня 2019 18:30
Депутату Боратинської сільської ради Віталію Москвичу спалили автомобіль.

Про це інформує ІА «Конкурент» з посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що згоріла автівка депутата Toyota Land Cruiser 2012 року випуску. У поліції інформацію наразі не підтвердили та не спростували.

Віталій Москвич – син відомого волинського аграрія Степана Москвича, який був директором державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2». Його підозрюють детективи НАБУ в розкраданні зерна.

До слова, Суд відправив під нічний домашній арешт колишнього директора державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степана Москвича, підозрюваного детективами НАБУ в розкраданні зерна. Бізнес Москвича взяли під арешт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Василь Показати IP 29 Серпня 2019 21:34
Москвич старший до роботи в комбінаті хлібопродуктів працював Боратинським сільским головою. Саме при ньому була "роздана" земелька дослідного господарства під забудову, потім земельні ділянки за схемами перейшли у власність і вже нові власники попали в кабалу від сім'ї Москвичів, яка фактично є власником обслуговуючого кооперативу ОК "Надстир' я". Саме Віталій Москвич є керівником цього кооперативу і вирішує з кого і які суму здирати за підключення до електро, гозо, водомережі. Хоча і люди все проплачують, однак ніяких документів, прихідних касових ордерів, не отримують. Таким чином Москвичі фактично за чужі кошти збагачуються, за рахунок державноі землі і коштів людей стають олігархами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus