USD 39.40 39.72
  • USD 39.40 39.72
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Депутати просять оголосити переможців конкурсу інвестиційних проектів на Волині

20 Грудня 2018 17:41
Депутати облради просять пришвидшити процес визначення переможців конкурсу інвестиційних проектів місцевих ініціатив області, які отримають фінансування.

Про це йшлося 20 грудня під час засідання 22-ї сесії Волинської обласної ради.

Під час озвучення свого запиту до голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка депутат Михайло Імберовський звернув увагу на те, що ще 13 серпня було оголошено конкурс найкращих інвестиційних проектів області, які отримають фінансування 2019 року.

Попри те, що подання заявок на конкурс закінчилося у вересні, конкурсна комісія досі не скликалася. «Ні обласна рада, ні місцеві не знають, які інвестиційні проекти переможуть», – сказав депутат.

Як наголосив Михайло Імберовський потрібно пришвидшити процес оцінки конкурсних робіт і визначення переможців, аби облрада та місцеві ради знали про те, які кошти варто передбачати та враховувати при формуванні бюджету.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus