USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати рекомендували продати два приміщення у Луцьку

18 Жовтня 2016 12:58
Дозволити приватизацію нежитлових комунальних приміщень на вулиці Ковельській та по проспекту Соборності шляхом викупу рекомендувала профільна комісія міськради.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міськради з питань комунального майна та приватизації 18 жовтня.

Так, депутатам пропонували включити нежитлове приміщення загальною площею 19 метрів квадратних на вулиці Ковельській, 4 до переліку об’єктів, що підлягають приватизації шляхом викупу орендарем – фізичною особою - підприємцем Василем Герасимчуком.

Своєю чергою, начальник відділу управління майном комунальної власності Алла Грабко поінформувала, що йдеться про кімнату на другому поверсі будинку, у якому працює комунальна газета «Луцький замок». Приміщення оглядали депутати, орендар за рахунок власних коштів здійснив ремонтно-будівельні роботи орендованого приміщення на суму 19 803 гривень відповідно до аудиторського висновку (штукатурка стін, встановлення металопластикового вікна та металевого дверного блоку). Орендує приміщення підприємець з 2 квітня 2014 року, термін дії договору оренди закінчується 31 березня 2017 року. Члени комісії рекомендували підтримати проекти рішення.

Інше приміщення, що просять дозволити приватизувати шляхом викупу – приміщення площею 66,1 метра квадратного по проспекту Соборності, 31а, яке орендує ПП «Підприємство сервісних послуг», сплачуючи орендну плату у розмірі 4064 гривні щомісяця. Підприємство здійснило ремонтні роботи на суму 79 039 гривень. Оскільки від сусідів орендаря нарікань на його роботу не надходило, члени комісії рекомендували підтримати і цей проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ми Показати IP 18 Жовтня 2016 15:16
Приклад з котельнею нічого не навчив. Продати за копіки щоб потім орендувати за гроші громади. Геніально!
Я Показати IP 19 Жовтня 2016 17:09
Ви праві. так у нас хазяйнують по дурному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus