USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Чому дратуються депутати Волиньради?

23 Травня 2014 17:36
Покинути сесійну залу, не бажаючи слухати виступи Сергія Слабенка та Бориса Загреви, намагалися декілька депутатів облради.

Інцидент трапився під час тривалого обговорення питання про погодження ТОВ «ТЕРРА ФУД» надання надр у користування у рамках третього пленарного засідання 25-ї сесії обласної ради, що відбулося 23 травня.

Коли слово вкотре надали Сергію Слабенку, це обурило декого з його колег. Так, вийти із сесійної зали намагався депутат Петро Олешко, висловлюючи своє невдоволення численними виступами колеги. Його закликав до спокою Борис Загрева. Голова облради Валентин Вітер вмовив Петра Олешка лишитися та розглянути два звернення, які лишалися для розгляду під час сесії.



Водночас депутат Раїса Кучмук закликала голову облради зробити обмеження в регламенті, яким заборонити надавати слово депутатові понад 17 разів. На її думку, Сергій Слабенко постійно бере слово для виступу лише для того, щоб бути у центрі уваги. Депутат мала намір, вийнявши картку для голосування, покинути засідання. Таким чином, сесія могла бути зірвана.

Сергій Слабенко звернув увагу колег на дотримання етики під час засідань обласної ради. З його слів, є депутати, які не хочуть жити позицію інших. Він закликав депутатів працювати, а не звинувачувати один одного.



Також Раїса Кучмук вигукувала, що не хоче чути відповідь Бориса Загреви на питання, чому депутати не голосують за проект рішення. Голова облради таки надав можливість висловитися депутату.

Насамкінець проект рішення усе ж таки підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
133 Показати IP 23 Травня 2014 18:09
що ті загреви і слабенки з себе корчать. тільки так, як вони, а всі інші - дУрні. пацани, вгамуйте себелюбство, люди і так давно вже зрозуміли хто є хто, скільки б ви там не виступали. одні теревені. і то такі розумні морди скорчать, що аж всрати...ся мона. за кворум. а ви більше з правим сектором фільтруйте депутатів при вході, отоді будете розказувати про моральний обовязок депутатів. ніхто ж із вас не заїкнувся сказати, що не приходять депутати, бо чучело в залі правосєків. за свої сра...ки боїтеся.
1221 Показати IP 23 Травня 2014 18:41
Рая звєзда Ріної Волині.!!!!!!!!
вітру Показати IP 23 Травня 2014 19:09
вітер дує дує, і з посади вітра здує. не може пацан так працювати. а скоро на сесії і кворуму не буде. і тоді питання, якого ж ти милого там сидиш якщо навіть зібрати робочий кворум не можеш???????
Андрій Показати IP 23 Травня 2014 20:59
Олешкові і Кучмучці потрібно бути більш стриманими,їхня люстрація не за горами.Ми дуже добре пам"ятаємо про їх голосування на сесіях.Папери не горять.
підтримую до Андрій Показати IP 25 Травня 2014 19:28
Звичайно їм хочеться повернутися в старі добрі часи і мовчки голосувати за те, що пропонують керівні мужі, адже вони при клімчуку звикли до тихого одобрямсу. Так і жити добре і участь у тендернему дерибані брати можна і посади отримувати... як політичні проститутки, вчора там продалися і мовчали, тільки щоб бути біля корита, а сьогодні знову прилаштувалися і підгавкують... але є частина людей які бачать і знають хто і що дерибанив і добре пам"ятають хто і де був і за що продався, і які кримінальні справи по центру зайнятості відкриті... чи мо нагадати Раїсо Євгенівно де ділося 17 млн. грн. для створення нових робочих місць? неприємно чути правду? через те і треба терміново покидати сесію, щоб ця правда не озвучувалася... все, досить, більше не буду, а то можу про кожного "дєятєля" розказати, де хто і як брав участь у тендерах, хто і як дерибанив бюджет і хто далі хоче продовжити це робити... але запам"ятайте. ми все бачемо і більше не дамо вам красти!!!
Волинянин Показати IP 23 Травня 2014 21:33
Що слабий що загравшийся одне другого варте це пустобрехи які ні чого доброго для людей не зробили слабенько був нардепом від Володимира Нововолинська Любомля і спитайте чи хоч щось ця ***** зробила для людей гнати таких пристосуванців треба або не обирати
я Показати IP 24 Травня 2014 06:25
хорошо быть депутатом-захотел -пришел на работу, не захотел-вынул карточку и ушел... До каких пор эти неумехи будут так работать????? еще и получать за это зарплату!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus