USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати визначать перелік доріг, які ремонтуватимуть на Волині у 2019 році

13 Грудня 2018 13:27
Надати узгоджену позицію щодо переліку автодоріг загального та місцевого значення, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам у 2019 році, просять депутатів облради в облдержадміністрації.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії облради з питань промисловості, транспорту, зв’язку, паливно-енергетичного комплексу, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства 13 грудня.

Голова комісії Юрій Цейко повідомив, що надійшли нові документи з облдержадміністрації – на розгляд комісії та депутатів направили перелік об’єктів будівництва, капітального і поточного ремонту автодоріг загального та місцевого значення, які фінансуватимуться за рахунок субвенції з держбюджету місцевим бюджетам у 2019 році. За результатами розгляду переліку депутатів просять надати узгоджену позицію.

Перший заступник голови облради Олександр Пирожик зауважив, що документ отримали лише за півтори години до початку засідання, тому сьогодні виробити узгоджену позицію щодо переліку об’єктів депутати не встигнуть. Тому він пропонував, вивчивши лист, провести ще одне засідання комісії.

Своєю чергою, заступник директора регіонального розвитку та житлово-комунального господарства ОДА Віктор Довгополюк пояснив, що йдеться про формування переліку доріг на 2019 рік, на які виділятимуть кошти тоді, коли будуть визначені асигнування з держбюджету.

Суть листа, з його слів, зводиться до того, що до переліку на наступний рік пропонують включити незавершені цьогоріч об’єкти. Це дороги, документація щодо яких була розроблена у серпні, у вересні пройшла експертизу, тож переможців тендерів не встигли визначити до кінця року і об’єкти виключили з переліку. Також він зауважив, що є 55 мільйонів нерозподілених коштів, на які немає переліку об’єктів.

Отже, члени комісії вирішили розглянути документ по суті вже під час наступного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus