USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Депутати все ж не хочуть перевіряти «Луцьктепло»

28 Травня 2015 18:30
Поки представники колективу ДКП «Луцьктепло» чергували в сесійній залі – депутати міськради висловлювати готовність перевірити фінансово-економічну діяльність підприємства.

Нагадаємо, вчора, 27 травня, депутати міськради не проголосували за ініціативу перевірити «Луцьктепло». Зазначимо, така ініціатива зумовлена відключенням гарячої води у Луцьку у зв’язку з боргами «Луцьктепла» перед НАК «Нафтогаз».

Так, врешті за другим повторним голосуванням вони включили до порядку денного питання про створення тимчасової контрольної комісії для перевірки ДКП «Луцьктепло».

Та щойно прийшов час голосувати вже за сам проект – ентузіазм депутатів згас.

Нагадаємо, представники колективу ДКП «Луцьктепло» прийшли на сесію міської ради сьогодні, 28 травня. Вони повідомили про фінансові махінації і зловживання як колишнім так і нинішнім керівництвом підприємства.

Депутати включили проект рішення до порядку денного. Власне, його позачерговість, пояснив депутат Сергій Сівак, зумовлене відключенням гарячої води у Луцьку у зв’язку з боргами «Луцьктепла» перед НАК «Нафтогаз».

Проте створення такої комісії депутати не підтримали. Вони голосували двічі, але щоразу не вистачало 2-3 голосів до прийняття рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 30 Травня 2015 16:39
Запломбувати депутуткам газ, не зима щоб "грітись та митись". не подіє - мінус електрика... Отак як жителям Луцька роблять, за ЧУЖІ борги, та без рішення суду. Впевнений, що в кожного з депутуток вдома "автономка" з нагрівом води й опаленням. (Комусь з них газ відключили?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus