USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Депутати вимагають провчити луцьких перевізників

5 Квітня 2018 18:33
Стан маршрутних перевезень у Луцьку та районі, зокрема щодо перевезення осіб пільгових категорій, мають перевірити.

Про це йшлося під час засідання 19-ї сесії Волинської обласної ради 4 квітня.

Депутат Григорій Павлович розповів, що до нього звернувся інвалід війни на сході України Сергій Федотов із проханням переглянути стан маршрутних перевезень у Луцьку та районі, зокрема перевезення пільгових категорій пасажирів – учасників бойових дій та інвалідів війни.

«Хочу відзначити, що скарги та обурення від учасників бойових дій, інвалідів війни на перевізників надходять регулярно. Вважаю, що сьогодні настав час остаточно та безповоротно навести лад із перевезеннями у Волинській області», – сказав Григорій Павлович.

Він підкреслив, що, захищаючи Україну, бійці жертвували своїм життям і здоров’ям, однак не хочуть бути нікому тягарем.

Депутат розказав історію, якою з ним поділився Сергій Федотов, який неодноразово після повернення із зони бойових дій проходив лікування в Ізраїлю. Так, боєць поскаржився, що водій маршрутки № 29 після того, як Сергій пред’явив посвідчення, повів себе по-хамськи та почав принижувати його.

«Це крик ветерана АТО, який зараз вчергове готується їхати до Ізраїлю та збирає гроші», – зазначив обранець громади.

Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
скептик Показати IP 5 Квітня 2018 19:35
ситуацію з пільговиками провокують в першу чергу "слуги народу" з печерських пагорбів, законодавчо визначаючи пільги і не забезпечуючи їх фінансування з держбюджету
Фокс В.М. Показати IP 5 Квітня 2018 21:17
Скажіть будь - ласка , хто вповноважив водія маршрутки вирішувати питання особисто , везти пільговика чи ні ??? Якщо є такі випадки , керівник його повинен бути покараний так , щоб десятому переказав , що державні закони порушувати не можна. Тільки такими "демократичними" методами можливо це вилікувати !!!!!!
Анонім Показати IP 5 Квітня 2018 22:41
Сьогодні, коли мичуємо вимоги перевізників збільшити вартість проїзду 5 гривен-це вони улавили момент, що в місті немає Голови.Вони хочуть використати цю колізію, як і була попередня. Правильний підхід-вивчати питання про підвищення чи не підвищеня ціни проїзду і вирішувати його тільки після виборів Луцького міського голови.
олег Показати IP 5 Квітня 2018 23:05
доцільно щоб міська рада розробила механізм компенсації витрат перевізникам за перевезення пільгових категорій і здійснювала відповідну компенсацію як це робиться в інших містах україни або монетизували пільги як це є у країнах європи тоді і конфліктів не буде
скептик до олег Показати IP 6 Квітня 2018 11:26
компенсація перевезення пільговиків повинна здійснюватись з державного, а не з місцевого бюджету
123 до олег Показати IP 6 Квітня 2018 20:26
при затвердженні тарифу перевізники надають дані без врахування пільговиків, і ті занижені. які їм взагалі ще компенсації потрібні?
Пасажир Показати IP 5 Квітня 2018 23:10
Маршрутні таксі-це вчорашній день. Досвід Тернополя переймаємо. Великогабаритні автобуси впроваджуємо. Розгрузимо місто!
скептик Показати IP 6 Квітня 2018 11:42
так звана монетизація пільг - це чергове намах"лово від влади, спосіб суттєво обмежити права громадян. ми вже маємо так звані субсидії на компенсацію послуг ЖКГ, за якими норми споживання скоротили до такого рівня, що нагріти можна хіба що собачу буду. те саме буде і з монетизацією пільг. влада встановить чисто символічні норми, які будуть далекі від реальних потреб.
Анонім Показати IP 6 Квітня 2018 12:06
Бидлоперевізників треба ставити на місце.Не подобається возити пільговиків-"геть з пляжу" звільни місце,прийдуть інші
вовк Показати IP 6 Квітня 2018 18:38
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus