USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутати пропонують скасувати утилізаційний збір

24 Вересня 2013 18:45
Проект, у якому депутати пропонують скасувати утилізаційний збір, зареєстрували сьогодні, 24 вересня, у Верховній Раді України. Про це повідомили у прес-службі нардепа Олександра Бригинця.

Так, депутати від «Батьківщини» Олексій Павловський та Олександр Бригинець пропонують скасувати закон про внесення змін до Податкового кодексу України щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів та вдосконалення деяких податкових норм. Відповідний законопроект зареєстрували у Раді сьогодні, 24 вересня - відповідне повідомлення розміщене на сайті парламенту.

Нагадаємо, 4 липня парламент прийняв у цілому законопроекти N0936 «Про утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів» і N0975 «Про внесення змін до Податкового кодексу щодо сплати екологічного податку за утилізацію знятих з експлуатації транспортних засобів».
ЧИТАТИ ЩЕ: ЯК В УКРАЇНІ МАШИНА ЗНОВУ СТАЛА РОЗКІШШЮ, А НЕ ЗАСОБОМ ПЕРЕСУВАННЯ
«Ми не хочемо, щоб Україну перетворили на Кубу. Адже, як відомо, у Кубу не ввозять нові автомобілі через законодавчі перепони та бідність населення. В Україні, схоже хочуть запровадити те саме: спочатку ввели великі податки на ввезення нових автомобілів, а потім ввели утилізаційний збір, який є фактично податком на ввезення використаних автомобілів. Впевнений, що українці не стали б ввозити в країну старі автомобілі, якби мали можливість купувати нові. Тому владі треба або забезпечити українців у достатній кількості якісним громадським транспортом, або високими зарплатами, або скасувати обмеження для купівлі закордонних не нових автівок. Як на мене, найбільш реальним є останній варіант», - заявив Олександр Бригинець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 24 Вересня 2013 20:13
А луцький мер скасовує прозорі декларації свою і чиновників. http://www.volynpost.com/news/20389-u-merii-lucka-zasekretyly-genplan-zarplaty-ta-deklaracii-pro-dohody

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus