USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Депутати відмовилися скасовувати техогляд авто

16 Лютого 2011 14:10
Під час засідання Верховної Ради лише 143 з необхідних 226 голосів депутатів підтримали законопроект про скасування техогляду.
За відповідний законопроект проголосувало лише 143 (при необхідних 226 – ред.) із 420 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі, пише ТСН.
Як відомо, за цим законопроектом передбачалося скасувати державного техогляду транспортних засобів. Зазначалося, що не підлягають перевірці технічного стану транспортні засоби, зареєстровані на фізичних осіб, конструкція яких відповідає вимогам діючих в Україні правил, нормативів і стандартів, що мають сертифікат на відповідність цим вимогам.
Виключенням мали бути транспортні засоби, які здійснюють господарську діяльність з надання послуг перевезення пасажирів і вантажів, транспортні засоби спеціалізованого призначення.
ВР прийняла рішення направити даний законопроект на доопрацювання. За дане рішення проголосували 356 із 418 народних депутатів, зареєстрованих у сесійній залі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus