USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати Волиньради не змогли ані відхилити протест прокурора, ані підтримати

18 Вересня 2009 16:09
Обранці волинської громади не віддали достатньої кількості голосів аби відхилити протест прокурора або його підтримати. Останній стосувався питання про надання в оренду приміщення в місті Луцьку по вулиці Шевченка, 30. Про це йшлося під час 32 сесії Волиньради, – інформує 18 вересня репортер «Волинських Новин».
 
Перед депутатами опинилися два проекти із думками про відхилення і скасування попереднього рішення сесії відповідно. Також перед присутніми виступив депутат Сергій Слабенко. Він зауважив, що ініціатором відхилення протесту прокурора є керманич Волиньради Анатолій Грицюк. Пан Слабенко звернув увагу депутатів і на наявність пояснювальних записок. Так, юридичне управління запропонувало задовольнити протест прокурора.
 
При голосуванні обидві пропозиції не набрали необхідної кількості голосів. Депутат Наталя Янко висловилася про те, що приміщення, про яке йдеться, розташоване поруч із інфекційною лікарнею в санітарній зоні, що є фактично не припустимим.
 
Також перед присутніми виступив прокурор міста Луцька Андрій Гіль. Пан Гіль поцікавився яке ж рішення було прийняти обранцями громади і, за його словами, «вирішив внести ясність». Він зауважив, що об’єкт розташований в зоні підвищеної небезпеки. Прокурор Луцька розповів про випадок, що трапився у минулому році. Так, жіночці, що робила пластичну операцію у цьому приміщенні, занесли інфекцію. Через це вона фактично стала інвалідом. Пан прокурор додав, що на жаль, не вдалося встановити, коли саме було занесена інфекція. Андрій Гіль резюмував свій виступ реплікою: «Будемо йти далі в суд, добиваючись рішення». Проте депутати не повернулися до розгляду цього питання, а перешли до обговорення наступного.
 
Зауважимо, що у матеріалах сесії йдеться про те, що Тетяна Зубанова, яка є орендарем згаданого приміщення, є кандидатом медичних наук, автором понад 20 наукових праць, єдиним дипломованим та сертифікованим на Волині спеціалістом із хірургічної косметології. У матеріалах читаємо, що будівля має загальний фізичний знос 51 %.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 19 Вересня 2009 10:34
Також перед присутніми виступив прокурор міста Луцька Андрій Гіль. А що Гіля з Решетником поміняли місцями???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus