USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Депутати Волиньради розрубають «гордіїв вузол» у теплоенергетиці?

18 Вересня 2009 12:29
Питання про стосунки ДКП «Луцьктепло» та «Луцьктеплоенерго» випадково стало предметом дискусії під час пленарного засідання Волиньради. Про це йшлося під час тридцять другої сесії Волинської обласної ради», – інформує репортер «Волинських Новин».
Вислухавши начальника головного управління архітектури, містобудування та житлово-комунального господарства облдержадміністрації Антона Кривицького, депутат Юрій Єлева запропонував визнати готовність до опалювального сезону незадовільною. Він зауважив, що існує велика проблема у стосунках між приватними і комунальними підприємствами теплоенергетики, наприклад у Луцьку. Тому ОДА варто запросити їх на якусь розширену нараду, вислухати і розрубати гордіїв вузол. Очільник Волиньради Анатолій Грицюк запропонував створити відповідне доручення від імені сесії.
Волинський губернатор Микола Романюк додав, що не хотів би появи такого доручення. Адже, немає великої проблеми, існують певні питання. Він зауважив, що пан Кривицький говорив під час свого виступу про це. Проблеми не вирішені на рівні держави. Тому голова Волинської ОДА Микола Романюк розповів, що зібрав сьогодні міських голів волинських міст та районних керманичів, аби обговорити цю ситуацію. А ось вважати підготовку незадовільною не можна, адже великий відсоток населення нашого краю тоді образиться.
Пан Єлева уточнив, що мав на увазі не населення, а підприємства теплоенергетики. У підсумку обранці волинської громади підтримали питання про підготовку до опалювального сезону.
Додамо, що рівень оплати населенням поточних нарахувань і боргів минулих періодів за надані житлово-комунальні послуги і газ у січні-липні 2009 року досяг 94, 8 %, тоді як за січень-липень 2008 склав 103, 8 %. Борг населення перед житлово-комунальними підприємствами на 1 серпня 2008 року склав 52 мільйони гривень і зріс у порівнянні із початком року на 5, 6 мільйонів гривень. За вказаний період зменшено борги за електроенергію на 1, 3 мільйони гривень та збільшено борги за спожитий газ на 13, 3 мільйони гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus