USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Депутати вирішили поки не ділити «халявні» квартири

6 Березня 2012 13:02
Волинська облрада вирішила не розглядати скандальне питання про виділення безплатного житла. Щоправда, для цього довелося голосувати два рази.
Відповідне рішення депутати прийняли 6 березня під час 10-ої сесії ради.
Голова ради Володимир Войтович запропонував зняти з розгляду питання щодо виділення житла дітям-сиротам та особам, які потребують покращення житлових умов.
Мовляв, будівництво квартир завершать лише в першому півріччі 2013 року.
«Поки немає предмету розмови. Пропоную повернутися тоді, коли буде про що говорити», ‒ сказав посадовець.

Голова фракції «Батьківщина» в раді Анатолій Грицюк викрикнув: «Батьківщина», підтримуємо!»

Однак депутати не підтримали пропозицію голови ради.

Депутат Борис Загрева запропонував повторно голосувати. Мовляв, немає сенсу говорити про розподіл того, чого немає. «Також я б хотів, щоб ми серед людей, які можуть отримати житло, не створювали конфліктів. А коли отримаємо житло, повернутися до питання розподілу», ‒ відзначив обранець громади.

Зрештою, депутати проголосували ще раз і таки підтримали пропозицію голови ради.
Тож, до цього питання повернуться у першому півріччі 2013 року.
Нагадаємо, автор одного з проектів, «біло-сердечний» Анатолій Грицюк включив себе до списку претендентів на отримання житла. Також в перелік потрапили працівники апарату обласної ради, голова обласного бюро судмедекспертизи, інваліди та інші.
Однак через певний час Грицюк викреслив себе зі списку. А заступник голови ОДА Олександр Курилюк запропонував житло віддати дітям-сиротам, у яких немає «ні опікуна, ні квартири».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus