USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Депутати хочуть лишити Грицюка без нової квартири

16 Лютого 2012 16:59
Анатолія Грицюка виключили зі списку осіб, які потребують поліпшення житлових умов. Натомість, замість нього на квартири претендуватимуть 9 осіб із числа сиріт, ветеранів та інвалідів.
Такий проект рішення погодила 16 лютого постійна комісія обласної ради з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.
Отож, документ передбачає виключення зі списку претендентів на отримання квартири в Луцьку на вулиці Набережній колишнього голови обласної ради Анатолія Грицюка.
Голова комісії Іван Вовк повідомив, що проект рішення, згідно з яким на першочергове поліпшення житлових умов претендує Анатолій Грицюк і ще декілька колишніх працівників апарату обласної ради, взагалі пропонували зняти з розгляду, але вирішили доповнити.
Один із розробників оновленого варіанту проекту рішення, заступник голови ОДА Олександр Курилюк, розповів, що в документі тепер враховано висновки юридичної служби ради. Також посадовець нагадав передісторію виникнення списку претендентів з числа працівників ради.
З його слів, фірмі-забудовнику рада виділяла земельну ділянку в обмін на певну кількість квадратних метрів житла. Але, зважаючи на першочергову потребу в поліпшенні житлових умов сиріт, інвалідів та ветеранів, Курилюк доповнив список 9-ма представниками цих категорій.
«По договору ‒ 604 квадратних метри, можуть бути однокімнатні квартири. Я врахував усі юридичні нюанси. Директор судово-медичної експертизи і дитина-сирота – це різні питання», ‒ підсумував Курилюк.

Позиція Івана Вовка щодо цього питання була однозначною: «Треба підтримати проект рішення. Тут внесені люди, які дійсно потребують житла».

Зрештою, члени комісії проголосували схвально. Лише депутат-«бютівець» Віктор Коротун утримався щодо пункту 2 проекту рішення, в якому йдеться про те, щоб виключити зі списку претендентів на нове житло 8 людей і замість них внести до переліку сиріт і ветеранів.

Нагадаємо, остаточне рішення щодо цього питання ухвалять обранці громади під час чергової сесії обласної ради, що запланована на 6 березня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
Атаман Показати IP 16 Лютого 2012 17:49
Правильно, взагалі через Грицюка Бют може провалити вибори по Волині. Не люблю його.
Грицюкіст до Атаман Показати IP 16 Лютого 2012 19:17
Не чіпайте Грицюка. Це чесна, порядна людина! І ще одна квартира в Луцьку йому дуже потрібна. Для ведення суспільно-корисної роботи, тіпа прийомної виборців. А потім він цю квартиру здасть державі.
Декан Показати IP 16 Лютого 2012 18:50
Оголосіть, будь ласка, список цих "свідомих" посадовців, які "добровільно" зняли свої кандидатури на отримання "заслужених" квартир на користь сиріт та ветеранів.
Отто до Декан Показати IP 17 Лютого 2012 09:01
Дійсно, дуже цікаво, кого ще поперли с списку???
Виборець25 Показати IP 16 Лютого 2012 19:01
Соціальному депутату - соціальне житло! А поки "безхатченком" погуляє - тепле місце в наметі МЧС!! Ото рейтинг зросте!!!
Екс БЮТ Показати IP 16 Лютого 2012 19:21
Грицюку давно потрібно камеру поруч з Тимошенко виділити років на 25 ... той квартира не знадобиться...
СПРАВЕДЛИВИЙ Показати IP 16 Лютого 2012 19:56
Таких як Грицюк і ті ... їх понатягував він як суперспеців,гнати в шию треба щоб не позорили Волинь,і нікуди на роботу не брати-позор один!
Міля Показати IP 17 Лютого 2012 04:19
Претендувати на квартиру з обласного бюджету чиновнику 1 рангу-це маразм старого п...на. Ну позорся діду, віддай квартиру сиротині.
ss Показати IP 17 Лютого 2012 10:43
Правильное решение.На его посмотришь,и сразу наступает разочарование в партии "Батькивщина".
Я з Луцька. Показати IP 17 Лютого 2012 10:50
Грицюк - це антипод на Волині. Не зрозуміло чому його БЮТ тримає тут головним. Він не пройде, бо всі знають його гниле нутро. Убожество, ще одну квартиру схотілось.
tipa Показати IP 17 Лютого 2012 11:06
За які такі заслухи, що корисного він зробив для Волині?
Той кому не байдуже Показати IP 17 Лютого 2012 11:12
Згідний з екс-бютом. Камеру йому, камеру!!!!!
ЗС Показати IP 17 Лютого 2012 11:45
Людоньки, може хто знає, кого все ж таки виключили з того списку??!! Треба прізвища цих чинуш висвітлити, бо ж знов будуть намагатись повернутись до цих списків!!! Журналісти, відгукніться!!!
Степан Показати IP 17 Лютого 2012 12:08
Чому про статки (ділянки, будинки та ін.) БПК не пишите? Відчувається, що почалась передвиборча гонка, і хто платить більше на того і працюємо.
Он на яких умовах гонщики-юлькИ працюють до Степан Показати IP 17 Лютого 2012 12:32
Так БПК ж не вписував себе в свій же проект рішення на отримання однокімнатної квартири, як безхатченко ГАП. Треба розібратися, як і коли він виписався з власного особняка і де бідолашний з погіршенням житлових умов приписався в Луцьку. З визначень абревіатур: БПК - Большой Противолодочный Корабль. ГАП - Государственное Автомобильное Предприятие
РуСла до Он на яких умовах гонщики-юлькИ працюють Показати IP 17 Лютого 2012 13:06
Так прописався Толян Грицюк (БЮТ) у племінниці нардепа Женіка Кирильчука (БЮТ) Валентини Назарук (БЮТ). Матері того самого Сергія Назарука (БЮТ), який за невідомі заслуги включений у той самий список, як нужденний. Хоча його мати має ТРИ квартири у м. Луцьку та ще земельну діляночку отримала у м.Луцьку. Бідують люди...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus