USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Державні телерадіокомпанії припиняють існування 16 грудня

4 Грудня 2015 14:52
Реформування медіа триває. Процес створення суспільного мовлення завершиться в першому кварталі 2016 року. Про це повідомив Голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко під час конференції «Інформаційне суспільство в Україні: досягнення та пріоритети реформ», яка відбулась у Києві 3 грудня, - інформує «Волинська газета».

У Держкомтелерадіо наголошують:

16 грудня відбудеться важлива подія - припинення діяльності державних телерадіокомпаній. Зі слів Олега Наливайка, буде оформлено акти передачі, що є першим етапом на шляху їх приєднання до НТКУ. Залишиться, власне, робота зі створення національної суспільної телерадіокомпанії.

А з 1 січня 2016-го, інформують у Держкомтелерадіо України, розпочнеться пілотний проект із роздержавлення друкованих ЗМІ.

«У наступний четвер,10 грудня, ми зберемо в клубі Кабінету Міністрів усіх, хто бачить себе учасником пілотного проекту. Очікуємо близько 150 редакторів, і почнемо безпосередньо цю роботу. Дуже хотіли б, щоб реформування завершилось не за три роки, згідно з законом, а набагато раніше. Це вдасться, якщо зробимо пілотний проект ефективним», - зазначає Олег Наливайко.

Олена ЛІВІЦЬКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
інженєгр! Показати IP 4 Грудня 2015 19:18
хто ж буде платити зарплатню і скільки? Чому це некажуть!!!
надя Показати IP 5 Грудня 2015 02:12
Може позбудемося тієї дурнуватої реклами медичних панацей та квартирних "благодійників"...ДІСТАЛИ !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus