USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Держбюро розслідувань, головою якого хотів стати Лапін, очолив львів’янин

16 Листопада 2017 18:06
Переможцем конкурсу на посаду очільника Державного бюро розслідувань став екс-начальник управління з розслідувань особливо важливих справ ГПУ Роман Труба. Нардеп Ігор Лапін, який також претендував на цю посаду, з провальним результатом «вилетів» з конкурсу ще в грудні 2016 року.

Як повідомляє Громадське, за його кандидатуру проголосували усі дев’ять членів комісії. У подальшому його кандидатуру ще має затвердити уряд.

Окрім того, комісія обирає заступників очільника Бюро.

Труба з 2015 року очолював департамент приватної юридичної компанії. За генпрокурора Віктора Шокіна він займав посаду заступника начальника Головного слідчого управління — начальника управління з розслідувань особливо важливих справ ГПУ. До цього працював прокурором Пустомитівського району Львівської області.

На посаду директора Бюро претендувало 19 осіб. Військовий прокурор Анатолій Матіос отримав два голоси комісії, чиновник Адміністрації президента Олексій Горащенков також отримав лише два голоси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus