USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Держгеонадра продовжує очолювати ставленик Розенблата

11 Липня 2017 14:59
На посаді т.в.о голови Держгеонадр досі перебуває ставленик народного депутата Борислава Розенблата - Олег Кирилюк.

Про це у Фейсбуці повідомив журналіст Денис Казанський.

«Наразі мене хвилює доля друга та земляка Розенблата - житомирського посадовця Олега Кирилюка, якого Розенблат у травні пролобіював на посаду керівника державної компанії Держгеонадра, щоб разом з ним займатися тими бурштиновими махінаціями», - зазначає журналіст.

ЧИТАТИ ЩЕ: «БУРШТИНОВІ МАХІНАЦІЇ» РОЗЕНБЛАТА: ОПРИЛЮДНИЛИ ПОВНЕ ВІДЕО

«Чомусь про Кирилюка усі забули. Але ж якщо уся країна бачила, що Розенблат - злодій та шахрай, то як тепер можна тримати на важливих державних посадах його людей, які мали бути учасниками його корупційних схем?», – наголосив Казанський.

Нещодавно охоронця Борислава Розенблата затримали під час отримання хабара сумою 200 тисяч доларів за вирішення питання з ліцензуванням видобутку бурштину. Перед цим Розенблат зустрічався з новим т.в.о. голови Держгеонадр Олегом Кирилюком.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus