USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

Десять років без прав та 51 тис. грн штрафу: у Луцьку водій-п’яничка отримав чергове покарання

7 Жовтня 2023 22:05
В обласному центрі Волині вчергове протягом року поліцейським попався водій, який любить їздити за кермом у стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

25 вересня після опівночі на вулиці Декабристів Владислав К. повторно протягом року керував ВАЗ 21070, не маючи відповідного права. Також чоловік був п’яним, огляд проводили у нарколога КП ВМЦТЗ.

Читати ще: В Луцьку у водія, який постійно їздить п’яним та без посвідчення, на 10 років відібрали права та оштрафували на 51 тис.

Своїми діями Владислав К. вчинив правопорушення, передбачені ч. 5 ст. 126 та ч.3 ст. 130 КУпАП. На суд він вирішив не приходити.

Докази підтвердили вину Владислава К., тож суд оштрафував його на 51 тисячу гривень та на десять років позбавив права керувати транспортними засобами.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus