USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Десять років на ринку нерухомості: секрети успіху від агенції «Еліт»*

24 Червня 2019 19:20
Десятирічний ювілей 18 червня у ресторації «Show Basilic» відсвяткувало одне з найбільш досвідчених та професійних агенцій нерухомості у Луцьку – «Еліт». На свято були запрошені всі луцькі члени Асоціації фахівців з нерухомості України.

«Хотіла бачити на святі саме партнерів, з якими щоденно в співпраці, яких дуже ціную. Прийшли привітати також і клієнти, отримала багато приємних дзвінків в цей день», - зазначила Анна Сичевська, директор агенції «Еліт».

Те, що ювіляри не на словах цінують своїх партнерів, було видно з вишуканого та святкового фуршету в елітному стилі, на якому були подані смачні й незвичні страви. Під час святкування гості подарували море квітів, цінних подарунків та щирих побажань.
Варто зазначити, що десять років на ринку нерухомості – це досить серйозний термін, адже часто ріелторським агенціям-початківцям не вдається протриматись «на плаву» й одного року. Однак, переживши кризу й труднощі, агентство нерухомості «Еліт», яке на сьогодні є успішним і процвітаючим, впевнено перетнуло свій десятилітній рубіж.
«Дванадцять років тому, коли пропрацювала у сфері продажу нерухомості вже протягом двох років, я зрозуміла, що вже з цього бізнесу не піду», - зазначає Анна Сичевська. І ось тепер «Еліт» – це мої надійні колеги, моя опора, з яким ми пліч-о-пліч будуємо успішний бізнес для наших лучан і на радість собі».

Пані Анно, розкажіть, будь ласка, про Ваш колектив та особливості Вашої команди.

Одна з найбільших особливостей нашої агенції - це командна робота. «Кожен сам за себе» - це не про нас. Наші працівники готові поділитися один із одним інформацією, допомогти один одному, підстрахувати. Ті, які хотіли працювати самі по собі, в нас не затримувалися. Це подобається мені, колективу і нашим улюбленим клієнтам.

Першою людиною в команді, яка вірила в мене та максимально підтримувала, в моїх перших кроках, була Марія Ляшук. Вона, пережила разом зі мною всі труднощі та нелегкі ситуації, і вже 10 років професійно та сумлінно веде всю документацію агенції.
«З часом приходили нові молоді працівники й у нас утворилася міцна та вірна команда, яка вже багато років працює разом зі мною. Я вдячна їм за надійне плече, за те, що вони допомагають в нелегкі часи. Сьогодні, коли я вдома з маленькими дітьми, я не хвилююся, вони все зроблять якнайкраще. Зроблять все чітко, гарно і правильно», - посміхається Анна.
Команда працівників агенції «Еліт».

Оксана Шотік - має досвід роботи більше 14-ти років, зокрема в агенції «Еліт» - 7 років. Це ріелтор, який на всі 100%, коли ви звернетесь до неї, покаже всі квартири, згідно вашого запиту, які є зараз на ринку нерухомості.

Світлана Стешко – має досвід роботи 4 роки. Її лідерські якості допомогли їй закрити велику кількість угод. Звернувшись до неї за послугою в сфері нерухомості, ви гарантовано отримаєте повну актуальну аналітику і статистику на ринку нерухомості. Співпрацювати з Світланою завжди комфортно.

Людмила Коновалова - має досвід роботи більше 12-ти років. До кожного клієнта і всіх справ підходить раціонально та виважено. Завдяки своєму досвіду, дуже швидко розбирається у побажаннях клієнта.

Татяна Панащук - має досвід роботи 3-х років. Позитивна. Завжди в гарному настрої, має добре почуття гумору. Вона точно вас почує та зрозуміє ваш запит, запропонувавши вам найкращі пропозиції до душі.

Ольга Горошок - має досвід роботи більше 10-ти років. Ріелтор, яка завжди розбереться у всіх тонкощах справи, уважно вас вислухає. Вона зробить все можливе й на всі 100% впорається на відмінно із поставленим завданням.

Слава Кушнір – ріелтор, яка нещодавно приєдналась до нашої команди. Це перспективний працівник, який подає великі надії, і вже за короткий термін багато чого досягнула.

Окрема подяка моєму чоловіку Дмитру Ніфаці, який багато мені допомагає та завдяки якому ми укріпили свої позиції в сфері нерухомості за останні 2 роки.

Чому назва агенції саме «Еліт»?

Мені подобаються якісні речі, якісні та професійні послуги. У нас цікава історія з назвою, оскільки багато клієнтів думають, що ми продаємо лише елітне житло, але це не так. Ми продаємо всі категорії житла, оскільки в кожному з них є своя привабливість.

Які Ваші цінності в роботі з клієнтами?

Найбільш цінне для нас те, щоб клієнт був задоволений. Ми завжди готові піти на зустріч клієнтам, щоб відстояти його максимальну вигоду. Працюємо так, щоб отримати від них цінну для нас рекомендацію в майбутньому.

Які є мрії на сьогодні?

Заради зручності клієнтів розширити послуги нашої агенції, створивши два нові відділи: юридичний та експертної оцінки.

Привітання від колег та партнерів.

Однієї з перших АН «Еліт» привітала представник Асоціації фахівців з нерухомості України у Волинській області Юлія Кармаза. Від імені своїх колег вона побажала процвітання, благополуччя, вдячних клієнтів, а також, щоб співпраця між ріелторами тільки примножувалась. Від Асоціації була подарована магнітна дошка, яка є необхідною в кожному офісі агенції нерухомості.
Привітати ювілярів із річницею прийшли й партнери компанії на ринку нерухомості.

Зокрема, керівник агенції нерухомості «Ера» Неля Борецька, виголошуючи чергове побажання, наголосила, що з агенцією «Еліт» завжди приємно працювати – легко, комфортно, «без напруження».

«І немає такої угоди, яка не була б укладена. Іноді трошки пізніше, але завжди позитивно. Я рада, що ми один одного знаємо в обличчя. Бо десять років тому мало хто кого знав. І рідко зустрічалися», - зазначила пані Неля Борецька.
Натомість директор Волинського Агентства Нерухомості (ВАН) Валерій Мусійчук, у якого 26-річний стаж у цьому бізнесі, зазначив, що ринок нерухомості - це мабуть єдиний бізнес, учасники якого не конкуренти, а партнери.

«Звісно, є люди, які не хочуть працювати за такими стандартами. Але ті, хто почав так працювати, вони просто щасливі, бо завдяки дружності і відкритості ми закриваємо багато угод. Пережили кризу. Але все ж утримались на плаву. Нерухомість – це стабільність, немає стабільності – немає ринку нерухомості. Тож я бажаю стабільності на фірмі, в сім’ях і в державі», - щиро побажав винуватцям свята пан Валерій.
Новий «елітний» стиль святкування

Особливою родзинкою свята стали цікаві ігри з елементами тімбілдінгу, які пропонував гостям свята Володимир Редкач. Мета – об’єднання команди навколо однієї цілі, а також вдосконалення навиків комунікації. Це також момент аналізу своїх стосунків в команді і можливість святкувати спільну перемогу.

«На мою думку, сьогодні настав час проведення змістовних свят і корпоративів. Люди вже втомилися бездумно святкувати, коли основний акцент на їжі, випивці та часто дивних конкурсах. Саме тому було приємно реалізувати щось нове, особливе на святкуванні 10-го ювілею агенції нерухомості «Еліт». Як на мене, цим вони ще раз підтвердили значення назви своєї агенції», - зазначив ведучий свята.
Гостям пропонували побудувати «елітну нерухомість» із пластиліну та спагеті, використавши при цьому абсолютно всі надані матеріали. Враховуючи, що серед матеріалів для «будівництва» було декілька упаковок спагеті та пластиліну, завдання було не з легких. Утім, усі учасники впоралися із ним на відмінно.
Також ведучий запропонував іменинникам командну гру «Лабіринт». Під час гри кожен із учасників тримав величезне поле із лабіринтом за мотузку та за допомогою командної співпраці потрібно було загнати м’ячі різного розміру в центр поля.
Насамкінець усім гостям заходу запропонували написати пам’ятні побажання для іменинників на великих ватманах, таким чином залишивши приємні спогади для ювілярів на наступні тижні в офісі компанії.
Приємним сюрпризом для всіх гостей став подарунок від Анни Сичевської - пам’ятний сувенірний магніт із теплими й щирими словами подяки своїм колегам: «Сила команди в кожному партнері АФНУ. Сила кожного в команді АФНУ».
Увесь святковий фуршет минув у теплій, дружній і домашній атмосфері. Дивлячись на щирі посмішки ювілярів та гостей свята, ставало зрозумілим: це велика і дружня команда однодумців і професіоналів своєї справи, яким можна довірити одне з найбільш складних питань в житті – оренда, продаж або придбання нерухомості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Клієнт Показати IP 25 Червня 2019 00:05
Гарне агентство, рекомендую!!!
Лола Показати IP 25 Червня 2019 09:28
А Сергій Володимирович де?)
просто Показати IP 25 Червня 2019 21:35
а хто такий Сергій Володимирович
ЛисЛис Показати IP 25 Червня 2019 23:27
Лого купите себе, на фрилансе за 5 баксов нарисуют...Elite Model Look:))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus