USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Десять сімей Ківерцівщини безкоштовно отримують житло

25 Липня 2008 17:27
У рамках благодійного проекту влади та бізнесу «Зігрій любов’ю дитину», зініційованого Президентом України Віктором Ющенком, 10 багатодітних сімей Ківерцівського району забезпечать новим житлом. Загалом акцією у Волинській області охоплено 57 багатодітних родин, на вирішення та покращення житлових умов яких виділено майже 10 мільйонів гривень, – 25 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
На території Ківерцівського району реалізація програми «Зігрій любов’ю дитину» стартувала у березні 2008 року – після підписання меморандуму про співпрацю між ЗАТ «Смарт-холдинг» та Волинською облдержадміністрацією. Тоді ж розпочалося будівництво помешкань для багатодітних сімей. Вартість реалізації проекту покращення житлових умов десятьом сім’ям Ківерцівського району становить близько 6 мільйонів гривень. Підрядними будівельними організаціями визначено ТОВ «Західєвробуд» (місто Ківерці) та ТОВ «ІБК «Градобуд-Рівне» (місто Рівне).
 
За словами віце-президента із гуманітарних та соціальних питань ЗАТ «Смарт-холдинг» Олександра Шейка, вони об’їхали багатодітні сім’ї району (10 і більше дітей), ознайомилися із їхніми умовами проживання та, спільно із Ківерцівською РДА, визначили необхідність побудови житла 10-ти сім’ям на виділених сільрадами земельних ділянках. Наразі здача 4- х будинків (два у селі Башлики та два у селищі Цумань) у житлове користування відбудеться у жовтні цього року. Другим етапом передбачене зведення помешкань у селах Карпилівка, Дерно та Прилуцьке. Одна родина із села Карпилівка отримає кошти для ремонту та добудови житла.
 
Наступним кроком у реалізації акції «Зігрій любов’ю дитину» передбачається перехід на будівництво дитбудинків та забезпечення житлом сімей, які мають 8 дітей (таких в області – 23 родини), – зазначив заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ігор Дмитришин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus