USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

«Дядько воює, батько воює – а я що, вдома мав сидіти?»: юний волинський тероборонівець на псевдо Нонстоп

25 Червня 2023 08:13
Навесні 2014-го, коли почалося вторгнення рф, Іванові було 11 років. Тоді його дядько – рідний брат батька – став до лав ЗСУ. Дядько, до речі, донині служить у 14-й окремій механізованій бригаді. Відразу ж після широкомасштабного вторгнення до військкомату пішов і тато Івана – чоловік служить у 25-й десантно-штурмовій бригаді.

Маючи такий потужний родинний приклад, хлопець – попри ще зовсім юний 20-річний вік – за першої ж нагоди також мобілізувався до Володимирського батальйону Волинської бригади тероборони, пишуть на сторінці бригади у Фейсбуці.

«Позивний у мене Нонстоп – бо завжди був живчиком. Мене на учебці в «Десні» називали Нонстопом, а потім і в Іспанії, куди відправили на подальше навчання. У батальйоні ж спочатку хотіли дати псевдо Іспанець, але побачивши мій темперамент, таки зупинилися на Нонстопі», – усміхаючись, розповідає Іван.

Читати ще: Пішов шляхами батька й брата: у волинській теробороні служить боєць із позивним Мацоні

До служби Нонстоп встиг закінчити школу та агротехнічний коледж, а також попрацювати кілька місяців за здобутою спеціальністю електрика.

«У рідному Володимирі на мене чекають з Перемогою мама Оксана Олексіївна і майбутня дружина Анастасія. А ще собака і кіт – Мішка та Ляля. У Насті також є двійко домашніх улюбленців – шиншила і кіт, – розповідає юний волинський тероборонівець, який нині разом із побратимами успішно виконує бойові завдання на сході України.

А ще Іван запевняє, що жодного разу не пошкодував про своє рішення піти на війну добровольцем:

«Я вже дорослий чоловік, на здоров’я не скаржуся. Мій дядько воює, мій батько воює – а я що, вдома мав сидіти? Вважаю, що моє місце тут – треба бити клятого ворога і визволяти рідну Україну».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Людмила Показати IP 25 Червня 2023 14:19
Дай Боже здоров'я і най оберігає цю дитину і його батька з дядьком і всіх наших воїнів Господь Бог.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus