USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дякуємо!..»: у Луцьку вшанували пам'ять загиблих військових

14 Жовтня 2022 16:43
У День захисників та захисниць України в обласному центрі вшанували пам'ять військових, які віддали життя, відстоюючи нашу державність і територіальну цілісність.

Про це інформують у Волинській облдержадміністрації.

Начальник Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко, голова Волинської обласної ради Григорій Недопад, Луцький міський голова Ігор Поліщук спільно поклали квіти до пам’ятного фотостенду «Герої Небесної Сотні – Загинули за Єдність України».

За час неоголошеної російсько-української війни Волинь втратила понад дві сотні бійців. З початку кривавого повномасштабного вторгнення росії в Україну наша область, на жаль, знову зустрічає своїх захисників «на щиті».

Вічна пам'ять та шана загиблим волинянам. Волинь пам’ятає усіх своїх Небесних Воїнів.
Після цього Луцький міський голова Ігор Поліщук, заступниця міського голови Ірина Чебелюк, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Юрій Безпятко відвідали Алею почесних поховань на міському кладовищі у селі Гаразджа і поклали квіти до могил лучан та жителів громади, які віддали життя, захищаючи суверенітет і територіальну цілісність України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 14 Жовтня 2022 18:02
Низький уклін , вічна пам'ять Героям. Слава Україні !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus