USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Дім для друга»: у Луцьку обрали найкращих майстрів собачих будок

19 Грудня 2015 22:00
Захисники тварин із КП «Ласка» нагородили найкращих майстрів хатинок для собак.

Так, 11 грудня школярі взяли участь у конкурсі «Дім для друга», для цього необхідно було змайструвати будку для тварин і доставити її до воріт КП «Ласка». Переможців визначили шляхом інтернет-голосування. Тож власники призових місць отримали кубки, медалі, грамоти та цукерки.

Перше місце зайняла школа № 14, друге місце розділили між собою 9 і 12, третє – 17 і 23.
У номінації «вибір песика» перемогла школа-інтернат - правознавчий ліцей з підвищеною посиленою підготовкою. Цю нагороду визначала собачка Ненсі, яка, обійшовши усі будки, вибрала найкращу, на її розсуд, і залізла у неї. нагороду «за проявлену ініціативу» отримала школа № 4, оскільки змайстрували аж дві будки, «за практичність» - школа №10, адже їхня будка виявилася великою і зручною, щоб тварина могла без перешкод залізти у неї і повністю розміститися.

Згідно із результатами інтернет-голосування, перше місце «глядацьких симпатій» отримала школа №9, друге «симпатюля» - школа №3, третє «симпатяшка» - 23, 7, 14.
Нагороди вручав заступник міського голови – Юрій Моклиця.
Перед вручення директор КП «Ласка» Дана Новарчук розповідала правила поводження з тваринами, запитувала дітей про їхні знання щодо тварин. Як виявилося, дітлахи, що майстрували будки, дійсно люблять чотирилапих і знають основні правила поведінки із ними. В кожну будку вони вкладали не лише майстерність, а серце, тому, переконана директор, тваринам у них буде дуже тепло і затишно. Також Дана Новарчук просила передати отримані сьогодні знання про поведінку з безпритульними та домашніми тваринами своїм друзям та колегам по партах.

Варто додати, що у голосуванні брала участь велика кількість людей, переможці майже досягнули 600 голосів, дітям надзвичайно сподобалося брати участь у такому заході, адже уже другій рік поспіль організовують такий конкурс. Дирекція КП «Ласка» надалі планує продовжувати традицію. Декотрі із вчителів висловили побажання попереджати про конкурс трохи раніше, щоб було більше часу підготуватися, мінімум за місяць, і фотографувати будки для голосування в трьох-чотирьох ракурсах, оскільки в деяких будках оздоблення з усіх сторін. Директор пообіцяла, що всі пропозиції врахують наступного року.

Переможці навипередки діляться враженнями.

«Дуже сподобалося робити будки, ідею підказав вчитель, і ми дуже старалися, щоб допомогти безпритульним тваринам, які живуть у КП «Ласка», - розповідають учні ЗОШ № 14, переможці конкурсу Ілля Марчук та Антон Свирида.

Після вручення нагородження заступник міського голови вирушив навідати КП «Ласка», відзначив вгодованість тварин та оцінив роботу, яку здійнює підприємство. Наголосив, що допомагатиме КП у вирішенню різноманітних питань, зокрема у будівництву європейського притулку на території КП «Ласка».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
наталя Показати IP 19 Грудня 2015 22:21
Молодці! Особливо сподобався будиночок з віконцями.
ВЧИТЕЛЬ Показати IP 20 Грудня 2015 12:56
ВСІ БУДИНОЧКИ ЧУДОВІ, А ДІТИ, ЯКІ ЇХ РОБИЛИ - НАЙКРАЩІ!!!
Лучанин Показати IP 20 Грудня 2015 14:03
Плекати добро в людині треба з дитинства. Гарна ініціатива.
Ілля Показати IP 28 Грудня 2015 10:30
Всі молодці !! Але найбільше сподобалась зелена з назвою "Рекс"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus