USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти переселенців зі сходу та Криму безплатно їздитимуть у луцьких тролейбусах

7 Вересня 2016 18:02
За кошти міського бюджету у Луцьку забезпечать безплатний проїзд у тролейбусах дітей зі східних областей України та Криму, які виїхали на тимчасове перебування в обласний центр Волині.

Про це йшлося 7 вересня під час засідання виконавчого комітету Луцької міськради.

«З метою соціального захисту сімей, які прибули зі східних областей України, та сімей, які виїхали з території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь на тимчасове перебування до міста Луцька, пропонуємо з 07 вересня по 31 грудня 2016 року забезпечити безкоштовний проїзд у тролейбусах дітей шкільного віку, що прибули зі східних областей України, та дітей, що виїхали з території Автономної Республіки Крим та міста Севастополь на тимчасове перебування до міста Луцька», - йдеться у проекті рішення, який без обговорення підтримали члени виконкому.

Фінансові витрати на організаційні заходи щодо забезпечення, придбання та видачі щомісячних проїзних документів дітям передбачать за рахунок коштів бюджету міста. Придбання щомісячних проїзних квитків здійснюватиме управління освіти Луцької міської ради на підставі списків, що подадуть дирекції загальноосвітніх навчальних закладів, та на підставі поданих заяв батьків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
волинянгам Показати IP 7 Вересня 2016 18:45
сьогодні голова колгоспу кучера у луцькому районі відключив воду учаснику АТО
Всезнайко Показати IP 7 Вересня 2016 19:15
А що, халява не положена...
Всезнайко Показати IP 7 Вересня 2016 19:17
Деякі, так звані переселенці з Криму вже по 10 років живуть в Луцьку, просто не змінили прописку... А два роки назад скористались нагодою і отримали пільги...
Лучанин Показати IP 7 Вересня 2016 19:44
а місцеві діти = діти другого сорту. Хай платять Романюку і за себе і за тих дітей чиї батьки кричали Путін прийди, Путін введи війська. А дорослі хай платять за цих переселенців, які в спину а то й в лице висміюють і зневажають все Українське, хай платять за газ , воду, світло , тепло. А ще краще виселити місцевих з їх квартир і поселити туди людей зі сходу, але за комуналку хай платять місцеві
всезнайкові Показати IP 7 Вересня 2016 19:48
людина мобілізована, дома 3 діток, батоко кучери ото була людина
Ооо Показати IP 7 Вересня 2016 23:44
Це вже взагалі дурість нашої міськради. Коли вже нарешті наші діти дочекаються якихось поблажок? Де не піди скрізь перші переселенці....в садочок поза чергою, в тролейбусах безкоштовно....
Коля Показати IP 8 Вересня 2016 09:10
Лізуть в зад без мила. А наші діти що чимось гірші. Але це не все тут же написано шо вони не по свідоцтву чи паспорту де є прописка їздитимуть а по проїзному. А проїзні видадуть всім дітям що батьки міськраді і знайомим батьків.не така наша міськрада дурна щоб для своїх не зробити. А на сепарів плювати вони хотіли як і на нас з вами.
небайдужа Показати IP 8 Вересня 2016 16:46
харчуються безкоштовно,їздять по місту безкоштовно,може хватить вже привілеїв,осіли вже тут,то й хай вчаться виживати,так як ми!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus