USD 39.70 39.94
  • USD 39.70 39.94
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти травмуються: у Луцьку просять відремонтувати територію ЗДО №22 та 23

7 Грудня 2021 11:09
В обласному центрі Волині просять відремонтувати території ЗДО №22 та 23, оскільки там траплялись непоодинокі випадки травмування дітей.

Відповідні депутатські запити під час 22-ї сесії міської ради озвучив депутат Євгеній Ткачук.

З його слів, до нього звернулися батьки ЗДО №22 з проханням допомогти з вирішенням питання ремонту території дошкільного закладу, адже є непоодинокі випадки з травмуванням дітей. Аналогічна ситуація і в садочку №23. Ці два дитсадки суміжні.

«Прошу передбачити кошти в бюджеті міста на капітальний ремонт цієї території. Батьки зібрали понад двісті підписів», – зазначив Євгеній Ткачук.

Окрім того, він озвучив ще один запит:«До мене звернувся педагогічний колектив луцького НВК №24 і жителі мікрорайону ДПЗ. В цьому році переміг проєкт бюджету участі щодо реконструкції освітлення заїзду до школи. Але дорожнє покриття в аварійному стані. Тож прошу передбачити кошти у бюджеті на наступний рік».

Депутати підтримали запити колеги.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus