USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти волинських Героїв повернулися з Польщі

14 Серпня 2015 18:30
З десятиденного відпочинку у Польщі цієї ночі повернулися десятеро дітей з Іваничівського району, Нововолинська, Устилуга та Луцька. Про це інформує БУГ.

Усього з України до Польщі їздили 50 дітей військовослужбовців та волонтерів, які дуже багато роблять для нашої армії. Польська фундація “Покоління” спільно з Міністерством науки Польщі організували проект, за яким українські та польські діти мають можливість провести час разом та активно відпочити у п’яти містах сусідньої держави. Волинські діти побували у Кракові. З нашого боку цей проект підтримали волонтери.

Зі слів волонтерки з Києва Оксани Смилевської, яка є ініціатором поїздки і супроводжувала дітей під час перебування у Польщі, з 1-го по 13-те серпня тривали студії з фотосесії. Хлопці та дівчата звітувалися про те, як проходить відпочинок.

Волинській групі допомагали волонтер Петро Сопронюк та учасник АТО з Нововолинська Сергій Вознюк. Транспортом забезпечив голова Іваничівської РДА Федір Войтюк. Він також потурбувався про те, щоб діти почували себе безпечно в дорозі до кордону. Автобус з дітьми супроводжували медики та міліція. Адміністрація компенсувала батькам витрати на виготовлення закордонних паспортів дітям.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus