USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти з Волині відпочиватимуть в Німеччині

1 Липня 2014 08:17
Майже 70 дітей із Ковеля відправилися на відпочинок у місто Вальсроде (Нижня Саксонія). Оздоровлюватимуться вони за сприяння благодійного товариства “Допомога дітям Ковеля”, яке очолює Міхаель Хааке. Про це повідомляє «День».

Протягом року він шукає у місті родини, які приймуть українських дітей, кошти на транспорт, готує необхідні документи. Місто Вальсроде є партнером Ковеля. Таких партнерів у різних країнах мають на Волині й інші міста, зокерма і Луцьк, проте приймають на відпочинок наших дітей тільки у Німеччині. У Вальсроде навіть створено фонд “Допомога дітям Ковеля”. Його заснував ще у 1992 році Готфрідт Галлер, уже, на жаль, покійний. Але багато родин у Ковелі пам'ятають цього благодійника, бо на Волинь він здійснив понад сотню благодійних візитів. Привозив інвалідні коляски, одяг, харчі нужденним. Допомагав тим, кому потрібне було лікування у Німеччині чи дороговартісна операція.

Цього року у Вальсроде відпочинуть 43 дитини із Ковеля, а ще 24 – в іншому німецькому місті – Барзінгхаузен. Ініціаторами такої безкорисливої діяльності у Вальсроде є Міаель Хааке, у Барзінгхаузені – Лілія Бішофф. За 20 років у Німеччині побували понад півтори тисячі ковельських дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus