USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Діти згадуватимуть про свої успіхи у час війни»: на відкритому чемпіонаті міста Луцька з мініфутболу змагалися 14 команд. Фото

24 Березня 2024 10:18
Чотирнадцять команд взяли участь у відкритому чемпіонаті міста Луцька з мініфутболу серед юнаків та дівчат 2014 року народження. З 10 лютого місцеві колективи та команди з області з’ясовували на мініфутбольнх полях, хто ж з них найсильніший. Учора був визначений чемпіон – в напруженій серії пенальті переможцем Золотого кубка та усього турніру стала команда «Юніор-Мідас».

Організували турнір департамент молоді та спорту Луцької міської ради і Федерація футболу міста Луцька за сприяння Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та КЗ ЛМЦФЗН «Спорт для всіх».

Турнір відбувався за змішаною системою. На першому етапі команди грали кваліфікаційні матчі у двох групах. Групові ігри допомогли поділити команди на четвірки, які боролися за перемоги в Бронзовій, Срібній та Золотій лігах. А команди, які не потрапили у ці ліги, розіграли між собою Кубок чесної гри.
Читати ще: У Луцьку за Кубок ректора з волейболу змагаються дев’ять команд. Фото

У головному матчі турніру між собою зійшлися «Юніор-Мідас» та «Локомотив» з Ківерців. Основний час закінчився нічиєю (1:1), а ось у серії пенальті влучнішими були гравці «Юніор-Мідас», які й здобули перемогу в Золотій лізі.
У вітальному слові директор департаменту молоді та спорту Луцької міської ради Володимир Захожий відзначив, що спільні зусилля організаторів дали хороший результат, адже в чемпіонаті взяли участь чотирнадцять команд не лише з Луцька, а й області.

«Кожна команда приклала максимум зусиль, щоб стати переможцем. Ми хочемо, щоб ви продовжували займатися футболом надалі, вдосконалювалися та в майбутньому стали футбольними зірками. Ваші тренери та батьки прикладають для цього багато зусиль. Сподіваємося, що завдяки вам наш український прапор буде підніматися на європейських та світових змаганнях», – звернувся до юних гравців Володимир Захожий.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода наголосила, що діти потребують кращого не в майбутньому, а вже тут і зараз.

«Важливо підтримувати усі починання дітей, процес їхнього навчання та розвитку. Тому Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» у час повномасштабної війни долучається до багатьох освітніх, розвивальних та спортивних проєктів і заходів. Цей турнір не став виключенням: ми допомогли з придбанням нагородної атрибутики, аби діти у майбутньому згадували про свої успіхи у часи війни. Незважаючи ні на що, вони сьогодні тренуються та досягають високих результатів. Переконана, що ці нагороди будуть для них особливо цінними», – сказала Катерина Шкльода.
Своєю чергою голова Федерації футболу міста Луцька Василь Кохановський подякував усім співорганізаторам турніру, які зробили свято для дітей.

«Дуже тішить, що діти хочуть грати футбол. Хочемо подякувати співорганізаторам, які долучаються до проведення турнірів. Ми разом зробили велике свято. Я хотів би побажати діткам займатися футболом і надалі та примножувати футбольні традиції на благо України. Сподіваюся, що в майбутньому ми будемо переживати за них на українських, європейських та світових аренах», – зауважив Василь Кохановський.
Після вітальних слів організатори нарешті перейшли до нагородження. Відзначимо, що попри результати жодна з команд не залишилася без нагород.
Результати кожної ліги:

Бронзова ліга:

1 місце – КЗ ДЮСШ № 4 Луцької міської ради;

2 місце – КЗ ДЮСШ № 2 (1) Луцької міської ради;

3 місце – КЗ Рожищенська ДЮСШ (1);

4 місце – «Спорт для всіх».

Срібна ліга:

1 місце – КЗ Рожищенська ДЮСШ (2);

2 місце – «Респект»;

3 місце – «Стріла»;

4 місце – «Денді».

Золота ліга:

1 місце – «Юніор-Мідас»;

2 місце – «Локомотив» Ківерці;

3 місце – «Амазонка -1»;

4 місце – Горохівська КДЮСШ імені Олександра Баламута.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus