USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Стартував Чемпіонат Луцька з дворового футболу. Фото

22 Травня 2018 20:39
У День Миколая Чудотворця розпочався третій Чемпіонат Луцька з дворового футболу пам’яті Миколи Романюка.

Урочисте відкриття відбулося 22 травня на футбольному полі гімназії №18.

Засновником турніру з дворового футболу у 2016 році був нині покійний мер Микола Романюк, тоді участь у ньому взяло 72 дворові команди, в 2017 році – 109 команд.

У Чемпіонаті Луцька з дворового футболу – 2018 візьмуть участь 98 команд, які будуть поділені на 4 категорії. Зокрема, цього року організатори турніру ввели нову категорію – 40+, у якій гратимуть команди, гравцям яких більше 40 років. Цьогоріч півфінали відбудуться 24 серпня у День Незалежності, а в День міста 25 серпня команди зіграють фінальні матчі, а опісля відбудеться нагородження.
Церемонія відкриття розпочалася з хвилини мовчання, якою присутні вшанували Миколу Романюка.

У вітальному слові заступник міського голови Костянтин Петрочук відзначив символічність початку турніру пам’яті Миколи Ярославовича, адже саме сьогодні відзначається День Миколая: «Я горджуся тим, що велика кількість команд щороку бере участь в цьому вже традиційному турнірі. Міська рада прикладатиме максимум зусиль для того, щоб залучати молодь до зайняття спортом, адже спорт – це здоров’я. Проте кожен з вас прийшов за перемогою, тому бажаю кожному з вас досягнути тих цілей, які ставите перед собою. Перемоги усім!»
Своєю чергою, директор КЗ «Луцький міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Наталія Назарук зазначила, що її дуже тішить популярність турніру, адже чимало команд схотіли взяти у ньому участь, та побажала учасникам міцного здоров’я та перемог.
Також до вітань долучився директор гімназії №18 Сергій Скороход, звернувши увагу на те, що найцінніше у людини – це її здоров’я, а спорт дає фізичний розвиток та можливість його покращити, тож він побажав всім перемоги.
Завершилося відкриття виконанням Державного Гімну Україну, а далі команди перейшли безпосередньо до матчів. Турнір відкрили дитячо-юнацькі команди «Інтер» та «Лучеськ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus