USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Діти повідали Ніфонту, як князь Володимир віру вибирав. ФОТО

15 Січня 2010 11:14
У селі Озерце Ківецівського району з благословення керуючого Волинською єпархією митрополита Луцького і Волинського Ніфонта відбувся святковий благодійний Різдвяний святвечір.
 
Владику з квітами та короваєм перед концертом зустріли дітки. У вітальному слові архіпастир розповів про значення народження Спасителя в житті людства та привітав присутніх зі святами. Владику зі святом привітав благочинний Ківерцівської округи протоієрей Олександр Кондратюк.
 

 
Митрополит оглянув виставку дитячих малюнків на Різдвяну тематику.
 

 
Організували це свято місцевий священик Павло Арестович з матушкою. Виступали хори храмів із сіл Кульчин, Клепачів, Жидичин, Озерце та колектив працівників підприємця Миколи Барабаша. Різдвяну сценку поставили дітки недільної школи, що діє при Свято-Покровському храмі села Озерце. На колядках були голови районних держадміністрації і ради.

 
Вихованці недільної школи із храму міста Ківерці у виставі розповіли про те, як святий князь Володимир віру вибирав. За це отримали подяку архієрея та побажання із таким же виступом прикрасити єпархіальний благодійний вечір.
 

 
Під час свята було зібрано 2000 гривень для благодійності.
 

 
Усім колективам були вручені ікони Різдва Христового та грамоти правлячого архієрея, - повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus