USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Діти продовжують вмирати від вакцини сина міністра. ДОКУМЕНТИ

28 Серпня 2013 10:14
За повідомленнями Держлікслужби у липні-серпні 2013 року зафіксовані чергові випадки смерті немовлят, які були щеплені вакциною «Фармстандарт-біолік» для профілактики від гепатиту В,- повідомляє «Економічна правда»
Міністерство охорони здоров'я протягом двох років не може пояснити, що відбувається з імунною профілактикою в країні.

ЯК РЕАГУЄ ДЕРЖЛІКСЛУЖБА НА ЛЕТАЛЬНІ ВИПАДКИ ПІСЛЯ ЗАСТОСУВАННЯ ВАКЦИНИ
Нещодавно зафіксовано вже 16 випадок, коли Держлікслужба накладає тимчасову заборону на використання медичних препаратів, вироблених фірмою «Фармстандарт-біолік».
А тим часом після вакцини, виробленої цією фірмою, вмирають все нові діти. Однак ці ліки продовжують купувати. Причина проста: до фірми близький син міністра охорони здоров'я Раїси Богатирьової Олександр Богатирьов.

ЛЕТАЛЬНІ ВИПАДКИ ТА ЗАСТОСУВАННЯ ВАКЦИНИ «ФАРМСТАНДПРТ» ПОДАЮТЬ ЯК ТАКІ, ЩО НЕ ПОВ’ЯЗАНІ МІЖ СОБОЮ

Контроль якості серій вакцин, які знаходяться у забороні, здійснюється лише у разі встановлення причинно-наслідкового зв'язку між клінічною ситуацією та застосуванням вакцини.

Щодо вакцини сина Богатирьової опергрупи міністерства дійшли до висновку, що сім летальних випадків прищеплених немовлят у 2012 році не пов'язані між собою. Тим більше, вони не пов'язані з вакциною «Фармстандарт-біолік».

Так, зокрема , 21 листопада 2012 року зафіксували чергові летальні випадки двох діток 2012 року народження від серій 311007/04 та 311007/09. У червні 2013 року Держлікслужба скасує заборону на підставі повідомлень від опергруп МОЗ про синдром раптової смерті в одної дитини та гостре побутове отруєння у другої.


Стосовно трьох випадків, які відбулися 2013 року, заключне рішення не прийняте. Чи дійдуть експерти до того ж висновку?

ХТО ЗА ЦЕ ВІДПОВІСТЬ?
«Чому помирають діти від вакцини, яку виробляють структури, близькі до сина міністра, і хто за це відповість?» З цим питанням до Генпрокуратури звернувся народний депутат Андрій Пишний.
Підопічні Віктора Пшонки замість розслідування направили звернення депутата керівництву МОЗ. Виконуючий обов'язки міністра Олександр Толстанов відповів на конкретне питання як на риторичне.
В цілому відповідь на звернення депутата звелася до тези «все гаразд». Мовляв, вакцина поставлена різними серіями. Після заборони на одну серію «Фармстандарт» поставив інші.

ПІДПРИЄМСТВО СИНА МІНІСТРА ТАКИ ПЕРЕВІРИЛИ

21 листопада профільний комітет Верховної ради звернувся до Держлікслужби з пропозицією нарешті перевірити підприємства сина міністра незалежно від центрів, опергруп та лабораторій всюдисущого МОЗ.
За результатами перевірки було виявлено 14 критичних, 22 суттєві та чотири несуттєві порушення, «що можуть призвести до виробництва неякісних ліків, які становлять ризик для життя та здоров'я людей». 12 грудня Держлікслужба заборонила виробництво всіх серій вакцин для профілактики гепатиту В.

Журналіст Юрій Бутусов влучно узагальнив результати перевірки :

«Вони завозять щось на завод, невідомо чим і як «бодяжать», крадуть навіть на розливі цієї гидоти в ампули. Причому чудово знають, що роблять, бо фальсифікують лабораторні журнали, заощаджуючи на фактичних аналізах.
Потім отримують за цей злочин гроші - фактично з наших податків - з бюджету міністерства, яке очолює мати власника цього підприємства. А потім цю гидоту вводять дітям, і в їх венах зникають сліди цієї кричущої афери», - піше він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
лучани Показати IP 28 Серпня 2013 10:35
Чергова брехня бютоголової секти. Адепти кремлівської сексотки Тимошенко поширюють все нову брехню,щоб будоражити народ.
!!! до лучани Показати IP 28 Серпня 2013 11:13
"Лучанам"....а чого це від імені усіх підписуєшся? Якщо такі розумні то купіть дофіга тоі "вакцини" обколи себе свою сім'ю і усю рідню і друзів і докажи, що вона захищає,а не вбиває...
андрiй76 до !!! Показати IP 28 Серпня 2013 11:54
100%...Щоб ті"лучани"заспівали,якби така вакцина потрапила у їхню сімю.І нема чого"розписуватись"за СПРАВЖНІХ ЛУЧАН які думають інакше...
Просто так Показати IP 28 Серпня 2013 10:49
Це жах...що твориться...
Оля Показати IP 28 Серпня 2013 11:06
Боже, який єах.Це чиста правда.Скоро нас буукть всіх вакцинувати, щоб вмертвити всіх нас, а сообливо діток.Не можна робити ніяких прививок- ніхто не відповідає ні за яку вакцину, кругом обман, відмивання грошей.До лучани ти, що належиш до цих самих наших хабарників лікарів, ото зробиш цією вакциною своїм дітям прививку.Якщо ми не захистимо своїх діток нас ніхто не захистить.Пора б нам думати самим про себе.Ми повинні вирішувати самі, робити нам привику чи ні, а не ці бандити. Для чого ця прививка, вносити хворобу у нас ослаблений організм радіацією, невже він може з нею боротися.Це наші проблеми, якщо ми захворіємо, як вони за нас переживають, хай своїм діткам роблять цими вакцинами прививки. Знаю точно ні один лікар не робить прививок своїм діткам.Ні одна привика не вбереже від хвороби, а що вони твердять,що просто буде легше хвороба проходити ,брехня. Це залежить від вас самих і вашого організму.А хто знає стан вашого організму.Люди не дайте самі себе знищити і своїх діток.Гряде другий геноцид.
Лучанка до Оля Показати IP 28 Серпня 2013 11:21
Погоджуюся з цими словами і підтримую на всі 100%.
читач Показати IP 28 Серпня 2013 11:09
нехай їх (богатирьову і ії синочка)і іх сім"ї Бог накаже за цих діток
лучани Показати IP 28 Серпня 2013 11:11
Тільки безграмотний лох може виступати проти вакцинації. Невакцинованим взагалі треба заборонити відвідувати дитустанови та школи.щоб не розносили заразу. Кому не подобається безкоштовна вакцина в поліклініці, може зробити щеплення у приватного лікаря,заплативши за вакцину яку хоче.
!!! до лучани Показати IP 28 Серпня 2013 11:18
Отетеріти,як розумно і обізнано.А якщо батьки не взмозі викласти близко 200 грн і вище за вакцину,то лишається надіятись,що коли вколять пронесе,а ні то: "вибачте вакцина ні при чому".Вакцинуватися треба,але не у нас...
лучани до !!! Показати IP 28 Серпня 2013 11:48
Немаєш за що утримувати дітей- не плодися.
Лучанин до лучани Показати IP 29 Серпня 2013 01:21
По-перше, в наш час безграмотних лохів не буває. Лохами обзивають чесних та високоосвітчених людей, які не роблять іншим гадостей та чекають від них взаємності. По-друге, заразу розносять не невакциновані, а якраз таки навпаки. Вакцинація - введення тіла вірусу до організма людини. А на скільки там той вірус був прибитий сказати ніхто не може (можливо йому морду добре натовкли, а може й тільки ляпаса дали). По-трете, вакцина як платна, так і безплатна є небезпечна для здоров'я і як показує практика то і життя, абсолютно вся!
Papik Показати IP 28 Серпня 2013 11:11
Сволота, нагло вбивають людей! Нехай своїм дітям чи собі введуть ту гидоту. Коли вже та війна почнеться!?
лучани Показати IP 28 Серпня 2013 11:54
Життям доведено, що позитиву від вакцинації набагато більше. Багато хвороб подолано завдяки щепленням. Вчені,медики з освітою говорять про вакцинацію, а тут прибиральниці з трьома класами починають зперечатися.
Лучанин до лучани Показати IP 29 Серпня 2013 01:26
"Багато хвороб подолано завдяки щепленням." Так, але якою ціною і коли? В 1780 році? В наш час при сучасних технологіях смертність від вакцинації повинна бути 0! А якщо вона більша за 0, то не все під контролем. Вакцина повинна запобігати хворобам, а не лишати життя! Вчені та медики будуть що завгодно говорити щоб не позбутися роботи, а відповідно і заробітку. Все впирається в гроші і тільки гроші!
читач Показати IP 28 Серпня 2013 12:01
вчені і медики з освітою своїм дітям новонародженим не дають вводити вакцину, а на дітях прибиральниць випробовують цю гадость. Стріляти треба таких вчених і медиків. Совісті вже немає у них і серця тоже - це ж дітки і немає різниці чиї вони. Ніхто немає права забирати у них життя. СВОЛОЧІ
Оля Показати IP 28 Серпня 2013 12:16
До лучани. Ти хто? Людина,видно так тебе називати не можна.Ти в якому столітті живеш?Ти напевно тупорилий двієчник ще зі школи.Чи куплений на бабло лікар-хабарник.Як можна заборонити ходити діткам в садок чи школу.Неприщеплені, то заразні. Ти про своєму розумі, видно ні.То прочитай Конституцію України на що має право людина в нашій Україні.Ти багач, який накрав і живеш за наш рахунок.У нас ще не геноцид в Україні, що заставляють нас робити те, що ми не хочемо.Ти їдь щеплюйся в Гондурас,а здорові дітки не повинні щеплюватись,щоб їх заражали всякою заразою, а вони вмирали.От такі, як ти доведуть людей до найгіршого.
Маня Показати IP 28 Серпня 2013 12:21
до лучани. А,що в нас є зараз вчені медики.Які вони вчені за гроші, в нас зараз нема ніодного медика, якого б можна було назвати медиком. Тільки ці медики, яким по 50-60- це ще медики, а то тупі овечки з дипломами.Зараз прибиральниці з вищими освітами,купленими, як ти купив.Підтримую Олю, і сама кажу ні один медик не вакцинує своїх дітей.Дивися, бо Бог тебе провакцинує так,що тобі не допоможе ні один лікар,ні вакцина. Бог палкою не б"є, карає.
Бабуся Показати IP 28 Серпня 2013 12:37
Підтримую думку щодо лікарів. Справжніх є ОДИНИЦІ. Це - жаль і жах...
Бабуся Показати IP 28 Серпня 2013 12:37
Підтримую думку щодо лікарів. Справжніх є ОДИНИЦІ. Це - жаль і жах...
Бабуся Показати IP 28 Серпня 2013 12:37
Підтримую думку щодо лікарів. Справжніх є ОДИНИЦІ. Це - жаль і жах...
лучани до Бабуся Показати IP 28 Серпня 2013 12:46
Лікарі є різні, так само і бабусі. Нормальна людина не вибирає лікаря по дешевизні, а по якостях. Безплатні поліклініки ніколи не будуть якісними. Савєтському бидлу пора привикнути,що за якісні послуги та товари треба платити. А бідних відселити у резервації,нехай там заражають один одного різними бацилами.
читач Показати IP 28 Серпня 2013 14:05
до лучани - а може тебе треба вивезти десь на сибір із твоїми грішми (яких напевно накрав, а не заробив). Поки у нас буде таке бидло як ти - то і держави не буде. А при радянській владі були справжні лікарі - люди, які знали медицину і лікували людей. А ти напевно дипломів маєш багато куплених, а сам дибіл.
лучани до читач Показати IP 28 Серпня 2013 14:37
Багаті люди багато працюють і не заглядають у чужий рот. Краще знайди собі підробіток у вихідні щоб заплатити за хорошого лікаря. Совєтська система розплодила дармоїдів-критиканів,які собі не можуть задницю підтерти,зате дають поради всім та вся.
Бабуся Показати IP 28 Серпня 2013 14:31
Ти, що підписуєшся абстрактно, не розповідай про дешевого і дорогого лікаря, бо якщо це ЛІКАР - він не товар, а якщо називає ціни, це - здирщик і його послуги нікому не допоможуть. Хоча я прибічниця того,аби платити, коли є за що. У Луцьку не раз зверталась до лікарів з хворими онуками і, повірте, що трапляються між ними - професіонали, так от вони і не дуже то беруть гроші, бо знають собі ціну, а віддячити завжди можна, тільки тоді, як вони цього заслуговують
Ольга Показати IP 28 Серпня 2013 14:49
Ти видно багата людина, але людиною тебе назвати не можна, не все можна купити і продати. Ми не бідні, ми просто чесні, а не обдираємо людей, і не краждемо, не займося криміналом.Я не бідна, а чесно працюю, маю квартиру, машину, дачний будиночок, діток і онуків, я щаслива. Мільйонів не маю, але маю все необхідне для життя,щоб бути ситою і де гарно жити,бо не лінуюся працювати на городі все виростити своїми руками, екологічно чисте і гарне.А ви багатії- насамперед бандити і кримінал у вашій діяльності,Ви працюєте в тіні, не платите податків, а живете за наш рахунок.Вбиваєте один одного. Запам"ятай непотріб, над нами є вищий Божий суд.На цьому світі не потрібні твої гроші, а твої діла на землі і душа.За твої слова і твою поведінку тут, будуть відповідати твої діти і онуки, якщо вони в тебе є чи ще будуть онуки.Ти сидиш в Інеті, прочитай про багатіїв, ненависних таких, як ти до людей, як погано вони закінчували життя і ніхто ніколи про них не згадає.А там будеш мучитися за все скоєне на землі.
лучани до Ольга Показати IP 28 Серпня 2013 14:59
Ти напевно в російську секту РПЦ ходиш,до Ніфонта ? Тільки там вчать проклинати та завидувати.
читач Показати IP 28 Серпня 2013 15:08
Ти дурак. при чому тут церква, Бог один і він все бачить і знає. Я ходжу в українську церкву, але я чесно працюю все життя і люблю людей, але не таких як ти. Ти хуже звіра. Я згідна із Ольгою - Бог тебе накаже.
Лучанин Показати IP 29 Серпня 2013 01:35
Люди, якщо ви будете і далі переписуватися з "лучани", то до вакцинації не дотягнете, бережіть нерви. Воно просто боїться залишитися без роботи якщо всі будуть здорові. Схема проста: вакцинація - хвороба - лікарі. Якщо людей не вакцинувати, то більше половини лікарів треба вигнати на вулицю.
........ Показати IP 2 Вересня 2013 07:49
Особисто мені дитячий лікар, з нашої місцевої лікарні сказала:" Якщо хочеш вберегти свою дитину, не роби ніяких державних прививок, я навіть сама не знаю, що там в тих ампулах". З цтого вже можна робити висновки...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus