USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині почали вакцинацію дітей від коронавірусу

2 Листопада 2021 14:30
Більше 200 дітей на Волині отримали щеплення від COVID-19.

Про це повідомила заступниця голови ОДА Людмила Тимощук під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції та вакцинальної кампанії в області.

З її слів, цього тижня на Волині почали вакцинувати дітей, віком понад 12 років від коронавірусу. Усього щеплено 231 дитину, більшість з них – віком 16-17 років, учора вакцинувалась ще одна 15-річна дитина.

«Діти прививаються за згодою батьків за наявності усіх планових щеплень. Якщо усіх планових щеплень немає, дитину треба щепити і через два тижні її вже можна вакцинувати від коронавірусу», – повідомила Людмила Тимощук.

Нагадаємо, МОЗ дозволило використовувати вакцину проти коронавірусу Pfizer для щеплення дітей з 12 років. Як повідомляв керівник національної програми імунізації, завідувач відділу стратегії імунізації Центру громадського здоров’я МОЗ України Олександр Заїка, мова йде не про масову вакцинацію дітей, і МОЗ не фокусується зараз на тому, щоб щепити максимальну кількість дітей віком 12-17 років.

«Ми говоримо про те, що ми надаємо доступ до послуги з вакцинації проти коронавірусної хвороби... Зараз є достатня кількість вакцин, тому НТГЕІ розширило цю норму. І продовжуємо, не починаємо, а продовжуємо вакцинувати дітей віком від 12 років», – резюмував керівник національної програми імунізації.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Батько п'ятьох дітей Показати IP 2 Листопада 2021 14:47
Руки геть від дітей!!!!!
лучани до Батько п'ятьох дітей Показати IP 2 Листопада 2021 15:06
Якщо дитина захворіє, батьків віддавати під суд.,та вилучати дітей у неграмотних батьків.
Сс до лучани Показати IP 2 Листопада 2021 15:17
А якщо з дитиною після вакцини щось станеться, кого віддавати під суд????
Батько п'ятьох дітей до лучани Показати IP 2 Листопада 2021 15:23
А як від овценації захворіє,чи помре,кого під суд????? А ніхто відповідальності не несе!!!!@ Заткнись вколоте
лучани Показати IP 2 Листопада 2021 16:13
У Волинській області не зафіксовано жодного випвдку смерті від вакцини. Не потрібно казки один одному розказувати про шкідливість вакцинування.
Авжеж до лучани Показати IP 2 Листопада 2021 16:51
Звичайно що ні, хто ж пов'язує це. Такої статистики не ведеться і всі смерті повязують з загостренням хронічних хвороб. А от якщо взяти іноземну статистику де це ведеться і накласти на наші діагнози то комусь може стати млосно. Власне сьогодні поховали мою знайому в якої сталися серйозні ускладнення після двох вакцинацій. Звичайно що звязку немає, розповідайте далі. А проводити досліди над дітьми це серйозний злочин а до батьків цих дітей навіть слів підібрати не можна. Дай Бог все буде чудово в цих дітей, а от чи ті батьки зможуть отримати онуків під великим питанням (згідно тих самих іноземних дослідів, правда відносно дорослого населення).
лучанка до лучани Показати IP 2 Листопада 2021 16:56
певно вони їдуть на навчання за кордон
Сс до лучани Показати IP 2 Листопада 2021 19:14
Мовчи! Жертва зомбоящика! Не тільки на Волині, в Україні фіксаторами не зафіксовано жодної смерті від вакцини. В усіх померлих діагноз - тромб, а основному..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus