USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти, усиновлені у волинські родини, водили хороводи із головою ОДА

29 Грудня 2008 08:50
В обласному академічному театрі ляльок 28 грудня відбувся новорічний ранок для родин, які усиновили дітей. Про це інформують «Волинські Новини».
З усіх куточків нашого краю на дійство прибули понад 60 волинських сімей із дітьми різного віку. Ці батьки  створили їм атмосферу любові, надали родинне тепло та віру в те, що вони є бажаними.
На свято новорічної ялинки завітав і голова облдержадміністрації Микола Романюк. Він висловив вдячність батькам, які взяли на себе таку місію, як  усиновлення. «Ви здійснили великий життєвий подвиг – замінили цим діткам маму і тата. Адже усі діти мають право на любов і піклування», – зазначив він.
За інформацією прес-служби голови ОДА, губернатор привітав усіх присутніх із наступаючими новорічними святами, побажав їм здоров’я, щастя, душевного спокою та запевнив, що влада максимально сприятиме, аби дітям було забезпечено щасливо дитинство.
Микола Романюк разом із дітлахами засвітив вогні на ялинці та водив хороводи.
Окрім глибокої шани, кожна сім’я отримала від голови облдержадміністрації вишукану композицію з омели, а діти – набір солодощів.
У театрі зібралося багато люду. Атмосфера в залі символізувала велику волинську добропорядну родину, де розповіді дорослих перепліталися із дитячим гомоном, що свідчив про спокій і задоволення дітей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus