USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти волинських правоохоронців змагалися у конкурсі малюнків. ФОТО

2 Лютого 2009 12:31
Волинська обласна профспілкова організація атестованих працівників ОВС України вчетверте провела конкурс малюнків на правоохоронну тематику серед дітей правоохоронців. Про це 2 лютого повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС Україниу Волинській області, підбиття підсумків та нагородження юних художників відбулося за участі поважних гостей зі столиці та керівництва волинської міліції. Загалом, компетентне журі розглянуло 98 робіт, з яких для нагородження обрали лише 9 найкращих.
У першій віковій категорії (6-8 років) переможцями стали: І місце – Яна Галащук за роботу під назвою «Міліціонер завжди допоможе», ІІ місце – Богдан Бичок – «Правопорушення буде зупинено», ІІІ місце – Катерина Пінкевич – «Служу народу України».
У другій віковій категорії (9-12) відзначили за І місце Яну Пех, яка намалювала картину «Безпека руху заради життя», за ІІ місце – Дарину Остапович з роботою «Мій тато на посту», за ІІІ місце – Альону Олексюк за малюнок «Міліція завжди на сторожі закону».
У найстаршій віковій категорії (12-16 років) призові місця посіли Аліна Слобода – І місце за малюнок «Міліцейські будні»; Дмитро Дем’янчук – ІІ місце, робота «Місячник добровільної здачі зброї»; Наталія Гнатюк – ІІІ місце за картину «Бійка».
Голова ради Професійної спілки атестованих працівників ОВС України Анатолій Онищук подякував усім діткам за участь у конкурсі, побажав їм щастя, успіху, життєдайної гармонії, яка б викликала на обличчях дітлахів лише посмішку. Також Анатолій Семенович розповів, що незабаром конкурс вийде на новий всеукраїнський рівень, і особливо приємно, що Волинь стане його основоположником.
Начальник Управління кадрового забезпечення УМВС Володимир Остапович зазначив, що з року в рік все важче оцінювати конкурсантів, адже робіт стає дедалі більше, а їхній рівень вищим. Тому продовжувати таку хорошу справу, безперечно, потрібно й надалі. На завершення свята переможція вручили грамоти та призи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Прикріпити файл

Система Orphus