USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Діти взяли до рук зброю. ФОТО

5 Грудня 2012 13:07
Старшокласники луцьких шкіл змагалися у кульовій стрільбі. У загальнокомандному заліку перемогу здобула збірна НВК № 22 міста, а особистий залік очолив учень цієї ж школи.

Про це повідомляють у відділі інформаційної роботи міської ради.

Щорічно у межах «Місячника військово-патріотичної роботи» відбувається ряд заходів виховного і спортивного спрямування серед учнівської молоді. Традиційно їх організовують у грудні в загальноосвітніх навчальних закладах Луцька.

Так, вчора, 4 грудня, у стрілецькому тирі НВК № 22 відбулися змагання з кульової стрільби серед загальноосвітніх навчальних закладів. Захід приурочений до 21-ї річниці Збройних Сил України.
Участь у змаганні взяли 100 учнів 10-11 класів. Кожну школу представляли 4 учасники. До слова, позмагатися за перемогу у турнірі поряд з юнаками, в команді ЗОШ № 13, вирішила Юлія Левчук. Вона була єдиною представницею прекрасної статті на змаганні.

Учні стріляли з малокаліберної гвинтівки з положення лежачи на дистанції 25 метрів. Кожен учасник виконував 3 пробних і 5 залікових пострілів.



За підсумками змагання перше місце, з результатом 46 очок, виборов учень НВК № 22 Олександр Тарасюк. Друге місце посів Сергій Єрмейчук з НВК № 10 (44 очки), а на третій сходинці опинилися Максим Трофимюк з НВК № 7 і Максим Шалагай – учень ЗОШ № 15. Хлопці показали однаковий результат – 43 очки. Левчук Юлія з ЗОШ № 13 склала гідну конкуренцію юнакам і показала пристойний результат, вибивши 37 очок з 50 можливих.

У загальнокомандному заліку перемогу святкували учні НВК № 22 (174 очки). На другому місці - стрільці з НВК № 10 (157 очок), а третє – з результатом 157 очок, але завдяки гіршому коефіцієнту, у команди гімназії № 21 імені Михайла Кравчука.



Переможців та призерів змагань нагородили грамотами та призами від управління освіти та Луцької міськрайонної організації Товариства сприяння обороні України. Також організатори планують провести подібні змагання у лютому до Дня Захисника Вітчизни і в травні до Дня Перемоги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
мама Показати IP 6 Грудня 2012 13:03
скільки памятаю, дівчата завше краще стріляли

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus