USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Діти з нетрів навчаються у школі під мостом метро. ФОТО

20 Лютого 2013 16:47
Цих дітей не тягнуть «за вуха» в школу. Вони не прогулюють заняття і не списують домашні завдання у своїх однолітків. Вони хочуть вчитися. І щоранку вони збираються під мостом метро в Нью-Делі, столиці Індії. Тут доброволець і ентузіаст Раджеш Кумар Шарма (Rajesh Kumar Sharma) відкрив імпровізовану безкоштовну школу для дітей, які живуть в нетрях.

Про це інформує Державний інститут сімейної та молодіжної політики.

Батьки дітей не можуть віддати своїх чад до школи, у них немає грошей. Тому школа, яку відкрив вчитель Раджеш Кумар Шарма, - єдина можливість отримати знання, необхідні для повноцінного життя. Ця школа дає їм шанс видертися з убогості. Ініціативу свого друга підхопив і Лакшмі Чандра, який також викладає 30 учням з бідних сімей.

У школі крім двох дощок і двох стільців нічого немає - ні парт, ні самої будівлі школи. Діти з нетрів пізнають ази математики, вчаться писати і читати прямо на вулиці під мостом, сидячи на покривальцях. Раджеш Кумар Шарма стверджує, що діти навчаються абсолютно безкоштовно вже більше трьох років.









Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Александр Показати IP 20 Лютого 2013 17:33
По всей видимости, ВН пытается в очередной привлечь финансирование показывая, как мы должны быть счастливы, что живем в Украние.
Ольга Показати IP 21 Лютого 2013 11:10
Ну дійсно невже нам потрібна Індія з її жебраками. Цим ви,що хочяете показати, що ми вже котимось до цього рівня,все може бути.Зрблять платну школу, а за нашу зарплату ми не потягнемо одну дитину, а не по 5-6, як зараз за гроші рожають.Можливо і так так будуть скоро навчати безкоштовно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus