USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Дівчат у Луцьку виганяють з квартир, які вони винайняли у симпатичних хлопців

10 Квітня 2014 10:20
Кожен, хто винаймав у Луцьку житло, знає, що знайти його проблемно. Усі вільні пропозиції перехоплюють агентства нерухомості, які деруть за свої не завжди якісні послуги від 300 до 800 гривень. Тому й намагаються квартиронаймачі домовлятися виключно з власником житла. Але й тут можна потрапити в халепу, - повідомляє «Вісник+К».

«Одній моїй знайомій хлопчик-мажор хвалився, як він розводить сільських лохушок. Заробив на цьому уже кілька тисяч гривень. А відбувається це за простою схемою», - пише журналіст.

У газету подається оголошення про здачу квартири з привабливими умовами і невисокою оплатою. Ну, наприклад, 1500 тисячі гривень за двокімнатну квартиру плюс комунальні послуги. Сімейних не беруть принципово.

Дівчата-студентки одразу «клюють» на таку пропозицію. Якщо поділити на чотирьох, то й небагато буде. Домовляються про зустріч. Господар, симпатичний парубок у дорогій шкірянці, називається, приміром, Андрієм. Розповідає байки, що квартиру купила мама, яка на заробітках в Італії. Показує просторі кімнати з хорошим ремонтом, холодильник, телевізор і пральна машинка.

Чого ще хотіти студенткам? Без зайвих слів погоджуються. Тоді Андрій зауважує, що працює менеджером в одній дуже престижній фірмі. Постійно зайнятий, живе з бабусею в іншому кінці міста, не зможе часто приїжджати до квартиранток, а тому просить оплатити проживання наперед за квартал. «За комунпослуги будете розраховуватися помісячно. Я вас турбувати не буду», – лагідно усміхається. Хіба можуть дівчата не повірити такому красеневі? Дарма, що, окрім імені, нічого про господаря не знають. Просять у батьків гроші, дають завдаток.

Живуть спокійно місяць. Потім до квартирантів навідуються сердиті дядьки. Вони кажуть, що прийшли від банку забрати квартиру, бо її власник не сплатив кредит. Майно нібито арештовують, а дівчат виганяють на вулицю. Часу на роздуми не дають, щоб не встигли отямитися, і швиденько виставляють речі за двері. Може, студентки й телефонують красеню Андрію, але ж він уже давно викинув сім-карту з мобільного. У міліцію йти не наважуються, бо на кого їм скаржитися? Плачуть і жаліються лише батькам.

Аферисти ж відпочивають потім у нічних клубах і навіть не бояться хвалитися своїми кримінальними витівками. Цією розповіддю хочемо вберегти довірливих громадян від таких підлих молодиків.

Найперше - вимагайте паспорт у людини, яка здає вам житло. Щоб хоч знати, з ким маєте справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
вітька Показати IP 10 Квітня 2014 10:43
у симпатичних хлопців. ой дівчата з села вам усіх місцевих не вистачить. хі-хі
ЮРИСТ Показати IP 10 Квітня 2014 10:47
А чому батьки не поїхали з чадами і не подивилися куди і для чого дають кошти!При чому такі випадки не поодинокі.Будьте обережні Та дбайте про беспеку свою і своїх рідних.
Лучанин08 Показати IP 10 Квітня 2014 10:50
це є злочин, необхідно йти в міліцію. якщо не допоможуть йдіть в правий сектор, складайте фоторобот, шукайте цього д*біла і наказуйте жорстко, щоб інші не хотілось...
ми до Лучанин08 Показати IP 10 Квітня 2014 15:01
Ніякого правого сектору! Досить підкормлювати цю бандитську організацію. Йдіть в міліцію, ні - відразу в прокуратуру. Для цього і створенні ці органи.
Думка до Лучанин08 Показати IP 10 Квітня 2014 10:57
Згодна з вами.А та людина,що розказує про це повинна дати свідчення проти нього,а не просто написати статтю.Цього мало, можуть ще бути постраждалі!
мажорику Показати IP 10 Квітня 2014 10:57
Телепню, якщо читаєш мої слова - памятай - носив вовк, але понесуть і вовка. Нарвешся на великий болт з лівою різьбою і не будеш машориком, а станеш Машею.
Бармалєй Показати IP 10 Квітня 2014 11:59
Думаю, що хлопці ще просто не напали на тих, хто надере їм ж......пу. І, думаю, час дертя не за горами. От так
ап Показати IP 10 Квітня 2014 12:14
Член автомайдану Щупак так само робив з кварторою що на вулиці Гулака-Артемовського. За це проти нього 2 тижні назад відкрили кримінальне провадження. Ось такі ось в нас кримінальні революціонери.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus