USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Дівчина – у лікарні: подробиці вечірньої ДТП у центрі Луцька

4 Жовтня 2019 10:25
У ДТП в центрі Луцька постраждала молода дівчина.

Нагадаємо, інцидент трапився 3 жовтня близько 19-ї години на проспекті Волі (поблизу магазину «Знання»).

Як повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у поліції Волині, на нерегульованому пішохідному переході лучанин 1954 р.н. за кермом легковика Peugeot збив лучанку 1998 р.н.

Постраждала отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували.

За словами поліцейських, водій був тверезий.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Волкер Показати IP 4 Жовтня 2019 10:42
Всім бродячим по вулицях Луцька "лосям" терміново читати ПДР розділ 4 пункт 14 !!! І запам'ятати істину : ще ні один лось незміг протаранити жоден поїзд або танк і розбити його в щепки. Здоров'я і цілісність організму пішохода прямопропорційно залежить від знання ним ПДР та його дурості і наявноті в руках смартфона та вух заткнутих навушниками на проїжджій частині.
До лося як ти до Волкер Показати IP 4 Жовтня 2019 12:25
Дивись щоб отакий шофер з твоїх рідних незбив на переході. Тоді ти швидко інше казати будеш.
Волкер до До лося як ти Показати IP 4 Жовтня 2019 20:41
Мої рідні добре знають букви і добре вміють читати, тому правила переходу дороги вивчили з ПДР. Дівчину , без заперечень , дуже жаль. Але причина даної трагедії в тому що люди не цінують свого життя і як повні дибіли впевнені, що за їхнє життя і здоров'я повинен думати лікар, електрик, або дядя Ваня. Ні, за своє життя і здоров'я повинен думати ти сам ! От ти ж не пхаєш пальці в розетку де є 220 V? Бо ти знаєш що влупить так, що дуба вріжеш, то чому тяжко вивчити права і обов'язки пішоходів з ПДР? Там все чітко написано. Якщо не доходить - то йди прогуляйся по залізничних коліях, може лобом протараниш товарняк або електричку.
Аня Показати IP 4 Жовтня 2019 15:40
Волкер,ти зараз на стороні водія,а треба перш за все знати як дійсно це все сталося,і лось я бачу туту один цети,раз ти так мілко мислиш!
Волкер до Аня Показати IP 4 Жовтня 2019 20:58
Я не на стороні водія , я на стороні правил дорожнього руху. Як саме це сталося точно не знаю, але більше ніж впевнений, що в вечірню пору пішоходам потрібно бути ще більше обережними при переході вулиці. Залізо ремонтується, а людина - ні. Я особисто на той світ не поспішаю, тому під машину не пхаюся , не переходжу вулицю розмовляючи по телефону, завжди дивлюся в сторону з якої рухається транспорт, не затикаю вуха навушниками і т.д. І чесно скажу, в Луцьку пішоходи знахабніли до неймовірного ступеня. Одного такого лося наказав, бо він вибіг на пішохідний перехід перед самою машиною і ще й обурювався, кричав " Я поліцію викличу ! ". Поліцію викликав я, показав відео з автореєстратора, і о чудо, в клоуна не виявилося документів щоб скласти на нього адмінпротокол. Тому він успішно посидів декілька годин у відділку поліції до встановлення його особи і після цього отримав покарання. Надіюся що потім ще й правила прочитав.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus