USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

«Дізнався про це з сайту»: Бондар прокоментував причини його звільнення

25 Вересня 2019 15:17
Звільнений з посади керівника Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар каже, що ні з ким на цю тему не спілкувався, а однією з причин такого рішення, на його думку, є задеклароване перезавантаження влади.

Про це він повідомив в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини.

«Зі мною на цю тему ніхто не розмовляв, як і ви, я дізнався про це з публікації на сайті», – зазначив він.

Відповідаючи на запитання про те, які можуть бути причини звільнення, Бондар зазначив, що «Кабмін вже давно декларував нові обличчя».

Скарг на роботу посадовця, з його слів, не надходило, подальших планів поки не будує.

«Треба зупинитись, глянути на те, що буде далі. Безперечно, робота в лісовій галузі цікава і я би з радістю продовжив її. В якій іпостасі – це інше питання. Головне, щоб здоров’я було», – резюмував він.

Довідково:

Володимир Налькович Бондар – український політик. З 4 лютого 2005 року по 15 листопада 2007 – голова Волинської облдержадміністрації. Був нардепом 4-го скликання, є чинним депутатом Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
vasya Показати IP 25 Вересня 2019 17:13
давно пора було!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus