USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Для громадян України пом’якшили умови перетину кордону

8 Квітня 2021 07:00
Уряд пом’якшив умови перетину українського кордону для громадян України.

Про це повідомляє пресслужба Державного агентства розвитку туризму України.

Згідно з оновленими правилами, усі особи, які збираються в’їхати на територію України, повинні пред’явити ПЛР-тест, зроблений не більше, ніж за 72 години.

У разі відсутності тесту українці зобов’язуються завантажити застосунок «Вдома» та піти на двотижневу самоізоляцію, яку можна завершити достроково отримавши негативний результат тестування.

У Держмитслужбі України додали, що постановою уряду були також уточнені вимоги в’їзду в Україну для іноземців, осіб без громадянства, які постійно проживають на території України і фактично уникають будь-яких карантинних заходів, а також унормована наявність негативних ПЛР-тестів в іноземців та осіб без громадянства, які не досягли 12 років.

Відтепер при перетині державного кордону на в’їзд в Україну для іноземців та осіб без громадянства, які постійно проживають на території України, як і для громадян України, обов’язкова наявність ПЛР-тесту або самоізоляція/обсервація.

Для іноземців та осіб без громадянства віком до 12 років ПЛР-тест не вимагається.

Нагадаємо, наприкінці березня у Держприкордонслужбі повідомили, що нові правила перетину державного кордону, які передбачають самоізоляцію або негативний ПЛР-тест для українців, діятимуть до 30 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Квітня 2021 09:56
Що ж за така держава: до іноземців тест не вимагається????? А для украінців, щоб додому вернутися - обов‘язково! Та де ж таке бачено- по всіх краінах іноземцям треба здати тест, а в Украіні -іноземці -якась особлива каста?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus