USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Для маленьких пацієнтів санаторію організували мистецьке свято. Відео

4 Грудня 2016 17:24
В обласному санаторії батьків і дітей «Дачний», що в Ківерцівському районі, - мистецьке свято. Діти, які перебувають тут на реабілітації, отримали у подарунок концерт із виступами дитячого ансамблю під керівництвом Тетяни Ціхоцької «Жайворонки», молодих артистів із гурту «Шанс-Music» та бульбашковим шоу, - повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Таку приємну несподіванку для дітлахів організувала народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич.

«Ми прийшли подарувати вам трохи тепла, щоб ваші серця зігріли піснею ці юні артисти, ваші ровесники. Ми будемо разом з вами і в свята, і в будні», - звернулася до глядачів Ірина Констанкевич.

Нардеп розповіла, що дітки, які перебувають на лікуванні у санаторії, подарували їй на пам'ять паперове янголя. Цей янголик, каже Ірина Мирославівна, символ чистоти та вдячності цих дітей.
Додамо, що нещодавно у санаторії за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» встановили спеціалізований дитячий ігровий майданчик. На ньому зможуть бавитися навіть діти, у яких обмежені можливості рухатися самостійно. Це - частинка співпраці, яка триватиме і надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus